45 Ikea soveværelser, der gør dette til dit foretrukne værelse i huset

En seng, der er så behagelig og hyggelig, du aldrig vil stå op, et natbord, der altid er der for at holde telefonen inden for rækkevidde, en super komfortabel madras og puder med masser af karakter. Disse er de ingredienser, du har brug for til at skabe det perfekte design og Ikea soveværelser ved præcis hvad du kan tilbyde.

Hvor stor er denne seng? Det bløde hovedgavl er perfekt til at læne sig mod, når du ser fjernsyn eller læser en bog plus det har det rigtig sjove og farverige mønster.

Vil soveværelset være som et afslappende spa? Så er du kommet til det rette sted. Dette design synes at være lige rigtigt. Sengen er elegant, med læder hovedgærde og alt andet i rummet er simpelt og perfekt harmoniseret.

Hurdal sengen viste her har det dejlige naturlige udseende. Den faste fyr udviser korn og naturlig skønhed, og det gør hvert stykke entydigt. Det giver soveværelset den varme, det altid har brug for.

Få lidt miljøvenlig charme i dit soveværelse, hvis du vil sove bedre om natten. Hvad med nogle bomuld, linned eller træ strøelse og en blød tæppe under dine fødder for at låse varmen?

Hvis du er den type, der foretrækker noget mere maskulin, måske noget med en smule industriel charme, så ville en seng med en metalramme og et simpelt men smukt hovedgavl bare være rigtigt.

Hvis du holder op med opbevaring i dit soveværelse, har Ikea svaret: En seng, der lader dig skjule tøj, tæpper, puder og alt andet lige under madrassen.

Giv dit soveværelse et afslappet udseende, så du får den tilflugtssted, der føles hver gang du går ind. En simpel, men helt sikkert lækker seng, en praktisk kommode og det søde lille natbord, som altid har et hemmeligt rum.

Bring naturens ro i dit soveværelse. Medbring en overflod af naturlige materialer for at skabe en rolig og afslappet atmosfære og bruge enkle, naturlige farver. Malm bedrammen fra Ikea er lige hvad du har brug for at kombinere funktionalitet med det rolige blik, du elsker så meget.

Et soveværelse, der føles som hjemme, er altid perfekt. Hvad med den rå garderobe og kommode og de chic metal accenter? De er bare hvad dette soveværelse skal føle sig komplet.

Harmoni kan opnås med blot nogle få enkle stykker. Vores foretrukne element her er bestemt, at Musken sengen ramme med en brun base og det vidunderlige metal hovedgærde.

Dit soveværelse er også stuen? Intet problem. Du kan vælge en sovesofa, der forvandler om få sekunder. Sørg for at finde det perfekte sted for det.

Den mest vidunderlige ting om Ikea soveværelsesmøbler og tilbehør er alsidighed. Dette soveværelse kunne tilhøre en bachelor, en teenager, et par eller det kunne være et gæsteværelse og i hvert tilfælde sengen og alt andet ville se lige så smukt ud.

Brusali-sengen er præcis, hvad du har brug for til dit soveværelse, hvis du er den type, der nyder at sove og være hyggeligt. Det har justerbare sengesider, så du kan sætte i enhver madras du ønsker og under sengens opbevaring, så du kan skjule der ekstra tæpper og puder.

Den solide fyr Hurdal seng tilbyder utrolig komfort og har et af de design, der ser smukt ud i både dagslys og subtilt lys om natten.

Få det minimalistiske udseende, du vil have til dit soveværelse uden at give op komfort. Hvid og enkel, denne seng er det perfekte stykke til at organisere resten af ​​indretningen rundt ved hjælp af lignende bløde og lyse nuancer.

Venlige, chikke og moderne, sådan beskrive vi dette dejlige soveværelse. Det er dekoreret med de perfekte alsidige stykker og har potentialet til at se inspirerende i lang tid.

Grå er ikke det mest interessante af farver, men det ser helt sikkert godt ud i soveværelset, hvis du ved hvordan du bruger det. En grå seng som brændpunkt giver dig mulighed for at planlægge enten en blød indretning ved hjælp af lyse og neutrale farver eller en dynamisk indretning fuld af energi ved hjælp af levende accent nuancer.

En seng med et klassisk design, der kombinerer elegance og funktionalitet på en naturlig måde, er noget, du ikke kan gå galt med, uanset hvilken type indretning du vælger.

Ikke fan af de klassiske designs? Prøv noget mere moderne og simpelt. Hvad med denne seng? Det er helt sikkert simpelt, men samtidig har det en meget interessant ramme, der garanterer at tiltrække et par udseende.

Jeg vil sige, at harmoni er det vigtigste i et soveværelse, og for at alt skal være helt rigtigt. Denne seng har lidt af alt: et smukt hovedgavl med feminin charme, en enkel og afslappet konstruktion og et behageligt design.

Mange moderne designs kombinerer seng og natbord i et stykke. Dette er et af disse designs. Platformsengen og dens matchende natbord er flydende over gulvet på den mest elegante måde.

MoreINSPIRATION
  • Clever Garderobe Design Ideer til Out-Of-The-Box soveværelser
  • Sådan omdannes et lille soveværelse til et omklædningsrum?
  • Smukke soveværelser Design af Fimar

Har du bemærket disse lagringscubbies endnu, eller var du optaget af at beundre den rolige indretning? Et perfekt eksempel på komfort og funktion og sameksistere harmonisk.

Hvor nysgerrig er du at vide, hvad der ligger bag disse smukke trædøre? De tilføjer helt sikkert en lille smule mysterium til soveværelset

Udnyt Ikeas enorme samling af åbne opbevaringsløsninger og for at maksimere opbevaring og funktionalitet i dit soveværelse.Klem i et skrivebord og gem det bag et gardin om natten for at slippe af med stresset.

Når der ikke er meget plads til at arbejde med i et soveværelse, bliver simplicitet et must. Du kan stadig have masser af opbevaring og komfort, men hvis du vedtager et lodret design som dette.

Med et soveværelse som denne ville du have mere opbevaring end du ville have brug for. Væggenhederne er højere end dørene, og der er ekstra lagerplads over dem og i nicherne. Der er endda opbevaring i hovedgavlen. Jaloux endnu?

Min favorit ting her er det skab. Træklådene er perfekt tilpasset og perfekt til små ting som tilbehør, bælter, ure og alle slags ting, og alt tøjet sidder pænt organiseret lige over dem.

For de mere libertine typer, der ikke har noget imod at have ting i det åbne, kunne denne soveværelse konfiguration være helt korrekt. En række stænger til hængende tøj, en seng med den perfekte overflade, som skal holde alle dine yndlingsbøger og en meget afslappet stemning generelt.

Breezy men velbegrundede og med en smule maskulinitet låner dette soveværelse nogle elegance fra traditionelle stuer, men tilpasser det.

Har du nogensinde betragtet et vindueskrog til dit soveværelse? Det kan være en tilføjelse til dit normale design, eller det kan være omdrejningspunktet for rummet. Sædet kan også fordoble som en seng.

Hvis du vil have en lille smule vintage charme ind i dit soveværelse, tag et kig på disse kommoder / skabe. Glasdørene giver dig mulighed for at se alt inde, så der er ingen steder at skjule rodet.

Du kan også få det udseende på andre måder, som med en seng, der har en metalramme og en stor, robust opbevaringsenhed suppleret med nogle ekstra hylder. Natbordene i dette tilfælde er også interessante.

Der er noget ved denne seng, der gør rummet til at føle sig bohemisk og særdeles sofistikeret. Det skyldes delvis det tynde og delikate design på hovedgavlen kombineret med farven.

For at soveværelset skal være harmonisk skal der koordineres. Sengen her har et klassisk design med blot et antydning af moderne stil, og kommode har de samme egenskaber.

Husk disse skabe med gennemsigtige glasdøre? Denne er den moderne version af dem. Skydedørene er gennemsigtige, men lidt uigennemsigtige, og hele designet er enklere.

Få mest muligt ud af dine hjørner med de rigtige møbler. Dette soveværelse er ikke kun meget smart på den måde, men det føles virkelig hyggeligt takket være pejsen, placeret lige ved siden af ​​skrivebordet.

Et velindrettet soveværelse er altid afslappende og indbydende. Elsker den måde, hvorpå hele opbevaringen er grupperet på den ene side af rummet, så sengetidet danner sit eget afslappende hjørne.

Og taler om velindrettede soveværelser, se hvor mange forskellige ting og funktioner, der danner denne. Der er lidt af alt.

Denne særlige seng design er ideel til børn eller teenagere værelser. Det er simpelt, venligt nok, praktisk og brugervenligt, og det har disse opbevaringsskuffer nedenunder for ting som legetøj, tøj, tæpper mv.

Ønsker du noget glimt og glamour i soveværelset, prøv spejlet overflader. Ideen om at indarbejde spejle i soveværelsesmøblerne er virkelig praktisk.

Børn kan nyde et soveværelse, der ser klassisk, sødt og sjovt ud på samme tid, hvis du indeholder de rigtige detaljer. De vigtigste møbler som sengen og kommode giver tonen til resten af ​​rummet.

En lille smule farve kan ikke skade. Faktisk ville det få soveværelset til at føle sig energisk og dynamisk. Prøv en fedfarvet kommode og nogle matchende puder på sengen.

Sikker på, du kan også gå den anden vej og bruge mørkere og mere ædru farver som brun og grå. De er fremragende til drengens soveværelser, eller hvis du ønsker at få den maskuløse stemning.

Hold tingene enkle med møbler og tilbehør, der ikke overvælder rummet, selvom de er store og imponerende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar