Et bryllupsregister, der gør det muligt at designe dit hjem efter værelse

Et bryllupsregister, der gør det muligt at designe dit hjem efter værelse
Et bryllupsregister, der gør det muligt at designe dit hjem efter værelse
Anonim

Den måde, vi leverer vores hjem på, siger meget om vores livsstil og vores personligheder, og at skabe et miljø, der afspejler disse idealer, er ikke en simpel opgave. For mange kommer hovedparten af boligindretning med ægteskab og efterfølgende det vigtige bryllupsregister.

Oprettelse af et bryllupsregister er en spændende mulighed for at udstyre et hjem, men det kan også være et frustrerende og kedeligt projekt. Vi fandt et firma, hvis mål er at ændre det.

Takket være dets rene, enkle design og imponerende funktioner, Blueprint Registry Forenkler den traditionelle bryllupsregisteroplevelse, samtidig med at man udvider mulighederne for nygifte.

Den gratis tjeneste giver par mulighed for at oprette en personlig profil og vælge hjemmeartikler fra et stort udvalg af detailhandlere. Valg omfatter registreringsbøger såsom Crate and Barrel, Anthropologie og Amazon, samt boutique- og specialproduktlinjer. "Tilføj til Blueprint" bogmærke-knappen giver dig mulighed for at tilføje registreringselementer med et enkelt klik, mens du surfer på internettet.

Vores foretrukne del af oplevelsen er, at det tillader par at nedbryde processen og søge efter varer rum for værelse. Du kan samle både de væsentlige elementer og indretningen en gang ad gangen, hvilket gør det lettere at sammensætte accenter til din drømmesal, og det er sværere at glemme redskaber til dit køkken.

For højere priser kan flere gæster bidrage til en "gruppe gave" - så du kan få den moderne sectional eller Vitamix blender du har kigget på.

På et tidspunkt, hvor mange nygifte allerede har størstedelen af deres husstands væsentlige før ægteskab, giver Blueprint dem mulighed for at gå ud over hjemmeartikler med et oplevelsesrum, hvor gæsterne kan bidrage til udpegede kontantgaver. Det er en simpel (og lav gebyr) måde at finansiere en bryllupsrejse, pant eller anden monetær investering.

For det moderne par, der indretter et moderne hjem, giver det kun mening at skabe en moderne tilgang. Designet, funktionen og mulighederne i Blueprint Registry gør det til et godt sted at registrere til bryllupsgaver fra en række detailhandlere til din nyligt kombinerede husstand.

Video med tilladelse til Blueprint Registry

Populært emne.