Kamalaya Koh Samui Luksus Spa Resort I Thailand

For dem, der ønsker at besøge Thailand, er der mange muligheder for at vælge et hotel eller et feriested. Valg af en kan vise sig at være svært, så lad os lave et forslag. Kamalaya Koh Samui resort vandt priserne for "Best Welcome Retreat" og "Best Destination Spa", men lad det ikke påvirke dig. Se selv hvor smukke dette sted er.

Udvej er en vidunderlig destination hvis dit mål er at slappe af og slappe af. Nyd dit ophold i en af ​​disse smukke hytter, beundre panoramaudsigt, slappe af udendørs, svømme i poolen eller gå en tur om morgenen og komme i kontakt med naturen. Atmosfæren her er fantastisk. Naturligvis har udvej også en fantastisk beliggenhed. Tæt på vandet og omgivet af vegetation, tilbyder dette sted privatliv og luksus i en meget charmerende indretning.

MoreINSPIRATION
  • Fortryllende Oceanfront Estate i Koh Samui, Thailand
  • Det luksuriøse Conrad Koh Samui Resort i Thailand
  • Et tropisk paradis afsløret af Dhigu Resort i Maldiverne

Alt her var designet til at forbedre den fredfyldte stemning. Det er et meget zen sted. Med hensyn til design og stil, vil du kunne nyde en smuk kombination af moderne og traditionelle med nogle rustikke charme. Arkitektur og design er delvist påvirket af beliggenheden, selvom udvej er meningen at føle sig indbydende og for at få alle til at føle sig godt tilpas.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar