Luksus Swisstouches Hotel i Kina af Hirsch Bedner Associates

Schweiz har altid været et land, hvor folk har fundet alt, hvad de har ønsket. Høj kvalitet, fred, privatliv, frisk luft, vidunderlige naturlige omgivelser er, hvad enhver person leder efter her. Alle disse ting refererer til betingelserne for et normalt liv, men hvor høj kvalitet, raffineret stil og udsøgte smag har det sidste ord.

Det berømte designfirma Hirsch Bedner Associates var forpligtet til at bringe en del af den specifikke stil af hvad Schweiz betyder. De skabte Swisstouches mærke konceptet, som blev inspirationen til dette Swisstouches luksushotel, der ligger i Xi'an by, Kina. Placeringen vælges ikke tilfældigt, fordi Xi'an er en historisk og industriel by, der tiltrækker mange turister og forretningsfolk.

MoreINSPIRATION
  • Imponerende ESPA Spa ved Hirsch Bedner Associates
  • Gorgeous Luxury Hotel i Schweiz
  • Sovjet Aircraft Carrier blev til et kinesisk luksushotel

Således blev den schweiziske moderne stil tilpasset til Swisstouches-ejendommen, selvom de traditionelle schweiziske elementer også var til stede. Uanset indgangen vil gæsterne blive forbløffet over det store hvide gulv og hvide rektangulære søjler, en sten og et glasstykke til reception, dejlig interiør trapper, der ser suspenderede, da de understøttes af stålkabler.

Hotellet har 318 moderne værelser, en stor to-etagers spa, flere mad- og drikkevareforretninger, hvor alle kan slappe af og nyde luksustjenesterne. The Swisstouches Café er også et interessant sted, hvor der er en mur af europæiske øl og vine. Hvis du er fan af nudler, er Noodle Bar det perfekte sted for dig. Her serveres der mere end 150 forskellige typer nudler, så du vil helt sikkert få din favorit type. Alle disse ting og mange andre kan beundres på Swisstouches Hotel i Kina.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar