50 tips og ideer til en succesfuld manhuleindretning

Du kan have så sjovt at dekorere en manhule, det er faktisk rigtig spændende at bare tænke på det. Et projekt som dette giver mange muligheder. Lad os sige, at du pynter en bachelorpude eller en kælder. Tænk på alle de temaer du kan vælge imellem, alle de gadgets og sjove funktioner, som alle har til formål at gøre dig glad. Du kan være meget dristig, når du udsmykker en manhule, og hele projektet er en fantastisk måde at udtrykke og manifestere din personlighed på.

Væg teksturer og décor ideer

En måde at give karakter til en mandhule er gennem mure. Dermed mener vi, at du kan male dem en sjov farve, dække dem i sten eller træ eller dekorere dem med illustrationer, plakater eller samleobjekter. Denne teksturerede væg og jordfarverne giver pladsen en varm og hyggelig følelse. {Fundet på mydesigningsolutions}.

At dreje en laden i en manhule er en vidunderlig ide. Alt træet på væggene, gulv og loft gør det til at føle sig virkelig indbydende. Du behøver ikke at dække op ad væggene. Faktisk skiller de sig ud mere, hvis du ikke gør det. {Fundet på kulturarv}.

Du kan genbruge træpaller og bruge dem til at dække væggene i din pude, kælder, laden eller hvad du ellers bruger som en manhule. Du kan plette dem og bygge en accentvæg eller endda bygge en divider. {Fundet på cape27blog}.

Tekstureret eller mønstret tapet er den perfekte designløsning, når du vil tilføje noget tegn til et mellemrum som et hjemmekontor. Giv pladsen en maskulin men elegant vibe. Gør væggene sorte og tilføj et par gyldne accenter.

Brug hylder til at vise dine samlinger og memorabilia. Dette er en rigtig enkel måde at personliggøre rummet på og vise de ting, der gør dig glad. Selvfølgelig skal de passe der, så vi taler om små genstande som handlingsfigurer. {Found on benedictaugust}.

Dekorer væggene, men du kan lide. For eksempel, hvis du nyder at jage som en hobby eller sport, kan du vise trofæer på en af ​​væggene. Tilføj nogle accentbelysning for at give samlingen et dramatisk udseende. {Fundet på nakeddecor}.

Et vintagekort kan være en smuk udsmykning i mange situationer. Så hvis du er lidenskabelig om kort, eller hvis du rejser meget, skal du vise et kort på en af ​​væggene og dokumentere de steder, du har været til eller bare lade det blive en dekoration. {Fundet på 30smagazine}.

Denne type dekoration er noget, du kan tilpasse, afhængigt af din placering, præferencer osv. Det er lavet af baseball flagermus, som er blevet malet og organiseret på en måde, der som helhed gør dem til at ligne et flag.

Kan du lide at fiske? Så måske vil du gerne tilpasse denne vægdekoration og gøre den til noget smuk til væggen i din egen manhule. Billederne kan være en påmindelse om alle de sjove ting, du har gjort gennem årene.

En bar

Hvilken slags manhule har ikke en bar, ikke? Nå, selvom det ikke er absolut nødvendigt at have en for at føle sig fantastisk i din kælder, er en bar absolut en fantastisk funktion. Det behøver ikke at være stort. Det skal bare være der. {Fundet på maryprincephotography}.

Hvis der er plads nok, kan du have en bar med køleskab, glasholdere, vinkøler og alt. Denne er L-formet er perfekt til hjørner. Barstole er ret interessante. De er robuste og har den slående industrielle attraktion, og alligevel er de stilfulde.

Faktisk behøver linjen ikke at være en indendørs funktion. Det ville helt sikkert være vidunderligt, hvis din manhule også havde en gårdhave, baggård eller terrasse, du kunne bruge til underholdning. {Found on jakemossdesigns}.

Dette er mere et tilbehør til en bar end en faktisk bar, men ideen er interessant endnu. Det er en køler, der enten er lavet af en faktisk tønde eller designet til at ligne en. Du kan selv forsøge at genskabe projektet.

Et fokuspunkt

Hvert værelse har et omdrejningspunkt, og i tilfælde af en bachelorpude eller en anden slags manhule er det nogle gange mere stort end et simpelt sofabord eller vægmaleri. Faktisk kan det være noget så fantastisk som en bil. {Fundet på mtarchitecture}.

Taler om biler, hvis du har en god samling så kan din manhule vise dem alle. Du kan designe alt andet omkring dem, eller de kan blive i et bilag med glasvægge, så du kan se dem fra de tilstødende værelser. {Fundet på trbuilt}.

Car-tema decors er ret almindelige, og de behøver ikke altid at indeholde egentlige biler. En anden mulighed er at have noget, der blev bygget fra en bildel som et skrivebord, for eksempel. {Fundet på herdesignsnj}.

Den forreste grill på din yndlingsbil eller den der var på din gamle bil kan blive en del af indretningen. Du kan tilføje det til baren og gøre det til en dekoration og et centerpiece til rummet.

Et fokuspunkt eller centerpiece behøver ikke nødvendigvis at blive vist i det primære opholdsområde. For eksempel kan det være noget som en whisky tønde omdannet til en vask til pulver rummet. {Fundet på murphycodesign}.

Gadgets og sjove funktioner

Et poolbord er en af ​​de ting, du drømmer om, men kan ikke have på grund af uanset årsager. Nå i din mandshule kan du gøre den drøm til virkelighed. Faktisk kan du tilføje alle mulige andre sjove funktioner. {Found on michaelabrams}.

Ikke alle finder de samme ting sjovt eller interessant.Så hvis du ikke er fan af at spille sport, men du kan lide at være en tilskuer og en samler, kan dette afspejles i din mands hule indretning gennem ting som en stor skærm for at se spillene på eller indrammede memorabilia på væggene.

Hvis du kan lide øl, end du ved, hvor vigtigt det er for det at være koldt. Så hvorfor ikke have kegerator? Du kan lave en fra et gammelt køleskab. Det er billigere end at købe en, og du kan have det sjovt at gøre projektet. {Fundet på wired}.

Hængekøje gulve er absolut sjovt, for ikke at nævne virkelig afslappende og comfy. De er den perfekte funktion til at omfatte i en manhule, der har mere end kun et etagers. {Found on ooda}.

Hvor ville du holde dine drikkevarer, hvis du havde en mandhule? Sikkert ville en hylde være lidt kedelig. En bar er en god ide, men hvis du vil have noget mere imponerende og usædvanligt, så prøv en gulvkælder. Det ville være som et hemmeligt værelse under gulvet, og du kan skjule det fra alle andre eller designe det med et glasdæksel.

Den rigtige type møbler

Der er noget om denne type lædermøbler, der gør det meget elegant og giver det et maskulin udseende. Denne bachelor pude har en kombination af industrielle elementer blandet med victorianske tilbehør, hvilket resulterer i et rum med masser af steampunk karakter.

MoreINSPIRATION
  • Indrammet kunst i indretning - friske tips og ideer
  • Tips og ideer til et vellykket stribet loft design
  • Vær ikke bange for at indarbejde mørke vægge i dit hjemindretning - tips og ideer

For en mandhule skal du vælge møbler, der er robuste, enkle og har lige linjer og vinkler. Forlad de bløde kurver og glatte linjer til damerne. Disse læderstole er et rigtig godt eksempel, og de opvarmer faktisk denne industrielle indretning. {Fundet på shelleystarrdesign}.

Det er vigtigt, at møblerne i en manhule er behagelige og det betyder normalt en stor sofa, der ikke ligefrem har en smuk silhuet, men som er fantastisk at sidde på. Prøv dog at finde en balance mellem udseende og komfort eller funktionalitet. {Fundet på lminteriordesign}.

Møblerne omfatter ikke kun store sofaer og store lænestole. Det omfatter også de mindre ting som hylder. En interessant ide kan være at bygge en hylde selv ved hjælp af træplanker og rør. {Fundet på diyesq}.

Et sofabord lavet af et genbrugt dæk virker som en fantastisk ting at have i en mandhule eller bachelorpude. Et truckdæk ville være fantastisk. Du skal også bruge krydsfiner og mange værktøjer. {Found on instructables}.

Ting som et bord med indbyggede kølere er gode til at have i almindelighed, selvom meget tid du ofrer dem for andres skyld. Men når du indretter en manhule, er den eneste, der betyder noget, du. {Found on remodelaholic}.

Mindre ting som en hylde er noget, du nemt kan gøre dig selv. Og vi har en god designidee. Brug dine gamle læderbælter til at montere hylderne på væggen. Resultatet vil være interessant, smukt og praktisk. {Fundet på blueistyleblog}.

Vend nogle gamle øl tønder i barstole. Det er en ret simpel proces, hvis du har de rigtige værktøjer. Alternativt kan du købe noget lignende. Og forestil dig nu, hvor cool det ville være, hvis tønderne faktisk var fulde.

En fæces med fire baseball flagermus som ben ... hvad et inspirerende møbel til at omfatte i en manhule og hvad en god idé til en gave. Du kan selv lave noget som dette. Find bare nogle gamle flagermus.

Selv om dette ikke rent faktisk er møbler, er ideen om at bruge baseball flagermus til at bygge en skinne til trappen virkelig interessant. Du skal helt sikkert bruge denne ide er din mandhule er i en kælder.

Sikker på, at din mandhule kan være rigtig sjov og et godt sted at hænge ud med drengene, men det skal også forblive rent og organiseret. Så design dine møbler på en sådan måde, at det giver dig mulighed for at opretholde det udseende uden en masse indsats.

Farveindstillinger

Nogle farver opfattes som feminine og delikate og andre er maskuline og dramatiske, selvom de kan overføre fra en kategori til en anden. Når du dekorerer en manhule, skal du se efter farver, der er neutrale som grå. {Fundet på lucycall}.

Husk at grays normalt giver en kold vibe, så overvej at supplere dem med noget varmere og lidt mere munter som orange, gul, beige eller brun. Brug den anden nuance som en accentfarve.

Den brune grå der bruges på væggen her er virkelig smuk. Det er maskulin men også varmt og elegant, og det går rigtig godt med møblerne og parketgulvene. Den spejlede overflade gør rummet til at virke større, hvilket er en anden fordel.

tilbehør

De små ting betyder altid noget. Du kan bruge disse tilbehør til at gøre et rumfelt komplet eller for at understrege en bestemt stil eller plads. En masse tilbehør er ting, du kan lave selv, som et træskive, der serverer bord. {Found on manmadediy}.

Drej tomme væskeflasker i bordlamper. Det lyder interessant, ikke? Det er faktisk ret nemt. Du kan fylde flaskerne med gelébønner, glasperler og stort set alt hvad du vil, så længe det passer indvendigt. {Found on instructables}.

Tilføj enhver type lampeskærm, du vil have. Det kan matche etiketten på flasken, eller det kan simpelthen have en interessant farve eller form, som du virkelig kan lide. Flasken kan fyldes med små småsten eller noget, der gør det tungt nok til at være stabilt.

Whiskyflasker kan genbruges på mange interessante måder. For eksempel, drej en til en sæbe dispenser. Du skal bare skrue mekanismen på og fylde flasken med flydende sæbe.

Hvis du har en bar, vil du også have nogle skudbriller. Du kan lave nogle fra tomme glasflasker.Men du skal være meget forsigtig med denne del. Eller du kan bare købe nogle skudbriller, hvis du ikke er i DIY-projekter.

Lys din bar i stil. Start med tre papir mache bogstaver og fjern backing. Markér hvert bogstav for placeringen af ​​lysene. Du kan bruge udendørs globe lys eller hvad du vil. Skær små huller i bogstaverne, indsæt lysene og vis dem på en væg eller hylde. {Fundet på tealandlime}.

Øl- eller vinflasker kan genbruges og omdannes til lamper eller sconces. For eksempel kan du bruge dem i kombination med rør til at skabe en industriel stil armatur til din man grotte.

Der er meget du kan gøre for at tilpasse dine lysarmaturer. For eksempel er dette en gammel gaspumpe omdannet til en væglampe. Det er vintage, iøjnefaldende og enkel og maskulin nok til at se godt ud i en sådan setting. Tilgængelig på Etsy.

Hvis du er en baseball fan, vil du helt sikkert elske denne bordlampe. Basen er lavet af faktiske baseballs og i bunden er der en baseballhandske placeret på en lille træplatform. Tilgængelig for $ 49.

Hvis du har en skiftenøkkel eller to, bruger du ikke længere, eller hvis du bare vil have nogle rigtig flotte hængere til din manhule, så tag et kig på denne ide. Du skal bare have nok kraft til at bøje dem og en boremaskine.

Du må ikke overse de mindre områder som badeværelset. Her kan du tilføje en vintage stige til brug som håndklædeholder eller trækasse dekoreret med en antikke nummerplade, som kan fungere som et skab. {Fundet på funkyjunkinteriors}.

Her er et andet interessant tilbehør til badeværelset. Det er en toiletpapirholder med stor industriel karakter. Det har endda en lille hylde på hvilken at placere en ekstra tp roll eller noget andet.

Du må helt sikkert smide en hel del flasker, især hvis du har en bar. I stedet for at gøre det, kan du gemme dem og gøre dem til coasters. På denne måde synes ideen om at bruge kystfartøjer ikke så flot eller irriterende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar