12 Minimale rustikke soveværelser, der kalder dig til at slappe af

Der er en ny kategori af dekoration, der langsomt har klemt ind i vores feeds sidst. Nogle vil kalde det rustikke. Nogle vil kalde det minimal. Der er endda antydninger af fransk land. Men i slutningen af ​​dagen kalder vi denne indretningstil minimalistisk rustik. Det er en stil, der handler om at bringe skønheden i tekstur og nytte i stedet for frivolitet og overskud. Og hvis der var et værelse i hjemmet, der viser det bedst, skal det være soveværelset. Minimale rustikke soveværelser gør det umuligt at holde fast og stresset, mens du er der. Deres bløde stil meddeler i grunden dine bekymringer væk gennem dine øjne. Tag et kig på disse 12 minimalistiske rustikke soveværelser, der vil ringe til dig for at slappe af og slappe af.

Hvis du er heldig nok til at have trægulve i dit hjem, er du godt på vej til et minimalt rustikt soveværelse. Brug disse gulvbrædder til din fordel og vis så meget som muligt. Ingen vil begrudge dig en lille fluffy tæppe til at sætte dine fødder på første ting om morgenen. (via Tudo Orna)

Nogle vægge i et hjem kan skjule sten og mursten. En væg i dit soveværelse kan være en af ​​dem. Gør lidt udforskning, og hvis du finder en skjult perle, lad den naturlige tekstur være ude at spille. Dit soveværelse vil takke dig. (via mit ideelle hjem)

En anden heldig strukturbonus har at gøre med dit loft. Nogle boliger har evnen til at åbne lofterne og udsætte bjælkerne. Du tror måske, at der er for meget træ til dit soveværelse, men jeg vil hævde, at alt det træ i alt det er rå ære, er bare hvad dit minimalistiske rustikke soveværelse har brug for. (via hendes papirvægt)

Et rådende aspekt af disse minimalistiske rustikke soveværelser er den lave seng. De inviterer dig til at sparke dine sko og forblive et stykke tid, uanset om du lurer eller læser en bog. Plus, de er gode til loftet soveværelser, der er korte på loftplads. (via en kvinde i videnskab)

Du ved sikkert allerede, at minimal styling betyder meget få farvevalg. Men når du tilføjer rustik til det, tilføjer du pludselig evnen til at bruge en hvilken som helst brunfarve du kan lide, samt alle de varme grays. Så vælg din sengetøj i overensstemmelse hermed. (via Elle Decor)

MoreINSPIRATION
  • Smukke soveværelser Design af Fimar
  • Smukke soveværelser fra Mobileffe
  • 11 tips til styling dit minimale soveværelse

Hvis du allerede beklager det faktum, at du ikke kan tilføje en stenmur eller rå træåbnede spærre, skal du afsætte din frygt. Tilføj et hovedgærde, der ligner at du sætter det sammen fra stalde og det får samme effekt. (via Lindsay Marcella)

Indretningen er sparsom i alle disse værelser, selvom den er rustik såvel som minimal. Vælg indretning, der er noget med et formål. En hvide kurv til at holde dine magasiner, en hvid bakke for at holde dine pyntegjenstander, ting, der fordobler så smukke og nyttige. (via Talosanomat)

Tænker at Minimal Rustik kan være for minimal for dig? Fordi det er rustikt inkluderet, dukan gå uden for de minimale parametre, hvis du vil. Du vil gerne se efter stykker med naturlige elementer som kurve, lervaser og trærammer.

Jo mindre du har i dit minimalistiske rustikke soveværelse, jo mere effektive vil det være for din afslapning. I stedet for lamper på din natbord skal du overveje at hænge almindelige pærer over hver side af din seng. Det minimale udseende vil være uimodståeligt. (via Avenue)

Masser af de minimalistiske rustikke soveværelser jeg har set har slet ingen vinduesbehandlinger. Mens det er så rent udseende, er det bare ikke praktisk for nogle af os byboere. Vælge hvide eller creme gardiner, der vil blande ind med væggene, men stadig give noget privatliv. (via mit skandinaviske hjem)

Clutter er et nej nej i nogen form for minimal soveværelse, selvom det er minimalistisk rustik. Så sørg for, at dit valgte natbord kan rumme alle dine natlige fornødenheder og måske holde en kurv nedenunder for alt andet. (via Interiors Yum)

Intet soveværelse er færdigt uden en plante. Grønne blade trækker vejret lige ind i dit soveværelse og får det til at føle sig som hjemme. Og da du allerede har tilføjet rustikke hånd i dit rum, vil det ikke være ukorrekt at lægge et husplante på din kommode. (via Coco Lapine Design)

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar