10 soveværelser til at inspirere dig til at gå lavendel

Der er en særlig farve, der dukker op i vores indretning i disse dage. Midt i alle tusindårsrosa er der en del lavendel derude. Det er en sød skygge, der tilføjer et strejf af personlighed og overraskelse til et rum uden neonpunchen. Det er også frisk, så du kan bruge det overalt fra traditionelle hjem til moderne pads. Lavendel fungerer specielt godt i soveværelser på grund af den bløde farve med kølige undertoner. Du går i seng hver nat, føler sig afslappet og vågner op forfrisket. Her er 10 soveværelser til at inspirere dig til at gå lavendel. Du vil ikke fortryde det.

Når du curating et eklektisk hjem, kan udsmykning valg gøres mere på indfald og præference end ved regelbogen. Lavendel er den perfekte skygge til at male dit soveværelse, fordi det nemt afsætter alle dine knick knacks og mønstre.

Et godt aspekt ved lavendel er, at det er en lysere skygge af lilla. Så hvis du virkelig elsker lilla, giver et lavendel soveværelse dig alle muligheder for lilla accenter og mønstre rundt om i lokalet.

Selvfølgelig, hvis du hellere vil gå lysere end mørkere i dit soveværelse, lav lavendel din skiller farve ud. Det vil se blødt og trøstende mod enhver skygge af creme eller grå du vælger.

Lyserød og lilla er en naturlig kombination for en flot pige soveværelse. Når du har nok rødme pink til at holde dig i livet, skift til lavendelens accenter for at bryde den op. De matcher, fordi de begge er i pastelfamilien.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan man laver lavendel i hvert værelse
  • Smukke, Charmerende Lavendel Planteskoler: Idéer og Inspiration
  • 10 beroligende soveværelser med analoge farveskemaer

Det er velkendt, at hvide møbler mod hvide vægge føles ret sterile i stedet for at være rene. Giv dine hvide møbler en elevator med et lag lavendelmaling for virkelig at vise det.

Da lavendel er en cool farve, vil du opdage, at den passer meget godt sammen med andre flotte farver som grøn og blå. Så det gør det til den perfekte skygge til at smelte ind i et planteskole, der allerede er skåret i pasteller.

Lavendel er ikke kun en stor farve til boligen med bred trim og gamle knirkede døre, det er også perfekt til nye, slanke moderne boliger. Brug det i dit moderne hvide soveværelse for at gøre en blød oversigt uden at afvige fra moderne sensibiliteter.

Gamle hjem soveværelser er fyldt med små kroge og kroge, der kan virke temmelig snusket afhængigt af hvilken farve du male rummet. Men med lavendel er du sikker, fordi den altid ser blød og smuk ud, uanset hvor meget lys det bliver.

Vidste du, at du kan finde lavendel tapet? Der kan ikke være noget mere smukt end et dejligt blødt soveværelse, der er dækket af teksturerede lavendelvægge. Uanset hvad der foregår i farver og stilarter, vil dine vægge altid være en kilde til komfort i slutningen af ​​en lang dag.

I slutningen af ​​dagen skal du være tro mod dig og din stil i dit soveværelse. Så gå alt ud! Lavendelmaling, matchende gardiner, lavendelmøbler og tekstiler, så længe det gør dig glad, hvem bekymrer sig om, hvordan det passer til hinanden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar