Moderne og farverige udendørs lamper af Bysteel

Bysteel har for nylig introduceret to meget smukke udendørs belysningsarmaturer på markedet. Lige i tide til sommersæsonen kommer disse unikke og moderne lamper til at oplyse atmosfæren i din have eller terrasse. Hvis du er heldig nok til at have en dejlig udendørs plads bare for dig, så er du nok brugt til at bruge meget tid derude, især om aftenen, når solen langsomt går i seng, og det er stille og afslappende udenfor.

Disse lamper vil fuldende billedet. Idaa hængelampen har et meget smukt design, inspireret af naturen men med et moderne touch. Den har en relativt rund form, med nogle geometriske detaljer, men har stadig et simpelt og elegant udseende. Dette særlige design kommer i forskellige farvekombinationer, for et kontrastfuldt look.

MoreINSPIRATION
  • Farverige arbejdslygter til dit skrivebord
  • Farverige Designerlamper fra Alfred Shaheen
  • Lille LED lamper af RUGGIU

Det andet design, der præsenteres her, kaldes Clover-lyset. Denne har et mere romantisk udseende med bløde linjer og et mere sofistikeret udseende. Denne ville især se godt ud over et spiseplads. Dens kloge design gør det muligt at bruge det som et gulv, bord eller ophængt lampe, så det er en meget alsidig fixture. Disse er to meget interessante og smukke lampedesigner til afslapning udendørs. Det dejlige ved dem er det selv om dagen, selvom de ikke er tændte, fordi deres lyse og levende farver skaber en meget smuk kontrast til resten af ​​indretningen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar