Moderne Arched Floor Lamper, der virkelig står op

Gulvlamper i almindelighed opfattes ikke som særligt fleksible eller alsidige, så traditionelle interiørdesign normalt mangler denne funktion. I moderne og moderne design er ting dog ændret. Det skyldes, at en ny race af gulvlamper blev opfundet: lysbuen. Med hensyn til design er disse lamper virkelig enkle. De har buede figurer, dermed navnene hidrørende fra her og de er meget fleksible, hvilket gør dem særligt alsidige og funktionelle.

af Susan Gilmore

De skulpturelle gulvlamper har samme effekt som overbelysning, men i en mere stilfuld og fleksibel form. Deres lange ærkehals giver dig den opgavelampe, du har brug for, hvor du har brug for den. Lamperne kan placeres over sofaer, senge, skriveborde og spiseborde. Fordi de har dette overdimensionerede udseende passer de bedst til store mellemrum, men de kan også fungere som udsagnsstykker, er små værelser.

af House & Homes Palm Springs

af Twist Tours

af Phillip Ennis Photography

MoreINSPIRATION
  • 5 moderne lamper, der tilføjer stil til ethvert værelse
  • Futuristisk Loft og Gulvlamper af Odue
  • Unikke gulvlamper uden for de sædvanlige designs

af joe fletcher

af Emily Minton Redfield

af Rn interiør design

af Stephanie Wohlner

af Jilly Harris Designs

Foto af Brandon Barre

Arco Gulvlampen er et ikonisk stykke og præcis den type lampe vi taler om. Det har en skinnende rustfrit stål finish, der giver det et slankt og moderne look og en marmor mursten base, som giver stabilitet for den ekstra lange hals. Det har et ikonisk design og en genial form, og det tjente det til en plads i Museum of Modern Arts faste samling. Det udsøgte design inspirerede mange andre skabelser og endda en lang række DIY projekter designet til at efterligne sit smukke udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar