Moderne Loft Interiørdesign Adoring den hvide farve tema

Hvide interiører er vanskelige at afbalancere, fordi de enten kan virke sterile og mangler essens, eller de kan være meget friske og delikate. Denne hems er meget attraktiv og den har en dejlig interiør. Det hvide farvetema, der er valgt til designet, er simpelt men sofistikeret på samme tid.

Loftet måler i alt 120 kvadratmeter, så det er rummeligt nok til at virke luftigt uanset de valgte farver. Men fordi hvid er en skygge, der får rummet til at virke større, har lejligheden en meget luftig og åben følelse, og den ser endnu mere rummelig ud. Loftet er en del af et smukt italiensk hus. Stueetagen måler 81 kvadratmeter, og første sal er kun 42 kvadratmeter. På grund af disse tal blev layoutet valgt som følger: stue- og spisestue er på stueetagen og soveværelset er på øverste niveau.

MoreINSPIRATION
  • En moderne 3,300 kvadratmeter hems med et dynamisk og fredfyldt interiør
  • Rummelig og moderne hvid hems i Stockholm
  • Moderne Chicago loft interiør design

For at understrege enkelhed og gennemsigtighed i indretningen blev der brugt masser af glas i loftets indretning. Glasbordet er en meget smuk detalje, og de hvide stole har smukke silhuetter, der kompletterer indretningen perfekt. Det sovende område kan nås via en minimalistisk hvid trappe støder op til væggen. Hvad der er særligt smukt om denne lejlighed er den måde hvorpå den overordnede hvide indretning suppleres med udbrud af levende farver.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar