Mumbai Luksus og Moderne Penthouse af Rajiv Saini

Vi har på det seneste vist dig meget godt designet, men fra steder, du ville forvente, at et godt arkitektonisk vidunder skulle fremstå. Lad os undersøge lidt andre kulturer med deres egen vision om hvordan et sted skal se ud. Indien er den næststørste befolkning på Jorden, i det mindste et par gode ting kan komme derfra. Rajju Saini har designet i Mumbai et originalt penthouse, og jeg synes vi skal tage et kig. Disse store vidunderlige værelser tillod arkitekten at spille med nuancer, farve og tekstur uden at ødelægge det samlede ensemble.

Vidunderlige skinnende trægulve kolliderer med møblerne og skaber indtryk af et entydigt imponerende element. Store hvide komfortable sofaer findes i hans design, vidunderligt udsat under et indviklet belysningssystem. Hvem ville troede, at et så varieret udvalg af materialer ville se så godt ud under samme tag. Det første indtryk, du får fra dette sted, er et varmt og hyggeligt sted. Deres stærke forhold til naturen kan ses i hele huset.

MoreINSPIRATION
  • The New Hyderabad House af Rajiv Saini & Associates
  • Moderne indretning af Rajiv Saini
  • Luksus Kensington Penthouse Indretningsdesign

En masse træ blev brugt i dette design, især store stykker og paneler, der kunne dække en hel mur. Deres tradition og uskrevne grundlæggende nedturer styrer designet på en bestemt vej, som for os, europæere og amerikanere ikke ville fungere. Selv om det ser rigtig godt ud i sin egentlige form, gælder det ikke for en meget bred vifte af mennesker, som sandsynligvis vil have mere naturligt lys. {Found on contemporist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar