Praktisk DIY Vævet Cork Ikea Skala Bakke

Ikea repræsenterer et fantastisk mærke, som alle værdsætter det for sine enkle og praktiske designs. For dem der elsker disse typer ting og selv vil gerne lave dem alene her er det en god ide.

Tag dette Skala bakke fra Ikea og følg de næste instruktioner, så du kan få et rigtig flot DIY-vævet Cork Ikea Skala Bakke, der kan bruges til så mange ting. Du må tage din te i sengen; du kan lægge en bog, et lille magasin og nogle ting, du skal være tæt på din seng.

Her er de materialer du har brug for: Korkrulle (disse findes på kontor-, håndværk- og hardwareforretninger - sørg for at korken er mindst 20 "bred og rullen skal være mindst 30" lang), håndværk / værktøj kniv, lineal (helst så lang eller længere end korkrullens bredde), skæremåtte, limpistol, primerspraymaling, malingsoverflade (presenning eller stort stykke pap), markør, skrotpapir eller pap (mindst 17 "ved 17 "), Protractor (eller blyant og streng).

Tag din bakke til et godt ventileret område og læg det ned på malingsoverfladen. Dæk det med et jævnt lag af primer. Lad det tørre i ca. 15 minutter, og giv det en anden frakke, og sørg for, at siderne af bakken, både indvendigt og udvendigt, er helt dækket. Lad bakken tørre. (Mal med en anden farve, hvis du ønsker det og lad det tørre også).

Mens bakken tørrer, tag din korkrulle og læg den på din skæremåtte. Tryk det ned til overfladen med kurven på korken nedad (det modsatte af at rulle ud en tegning eller et kort, så korket skal krølles under sig selv). Brug markøren og linjalen til at markere 1 "strimler på korken. Brug linjalen som en skærevejledning, skær korken i 1" strimler med din kniv. Påfør fast tryk og skær i en væskebevægelse for at sikre, at korken ikke rives.

Du har brug for ca. 30 strimler i alt, hvilket nok ikke vil være hele korkrullen. Når du har dem alle skåret, skal du sørge for, at du ikke har ujævne eller ikke-målte i bunken. Udskift dem med nye, hvis du gør det.

MoreINSPIRATION
  • Praktisk DIY vævet kurv
  • DIY vævet hængende planter
  • DIY Cork Notice Strip

Placer 15 strimler kork ned (kurve side ned, så kanterne peger ned og ikke op) og skubbe dem op ved siden af ​​hinanden, hvilket ikke giver plads i mellem. Sørg også for, at deres kanter er kantet op.

Begynd med at tage en anden strimmel og væve den gennem midten af ​​strimlerne, trække op hver anden strimmel for at lade strimlen i din hånd passe nedenunder. Sørg for, at den er justeret parallelt med de 15 strimler på gulvet og ikke i en vinkel.

Gentag trin 6 med en anden strimmel, og træk de modsatte strimler op fra den ene før den for at skabe en vekslende væve. Når strimlen er vævet gennem, glid den så tæt på den forrige strimmel som muligt og juster den for at sikre, at den er lige. Vedligeholdelse af en stram, ren væv hele vejen igennem glidning og justering af strimlerne.

Gentag med den resterende strimmel for at skabe en vævet kvadrat, der er 15 strimler med 15 strimler. Juster alt for at sikre, at den er stram og lige.

Lim slutklappen på hver strimmel til strimlen under den. Dette lukker det vævede firkant og sikrer alle stykkerne, så du kan flytte hele stykket. Vend hele stykket over.

Brug protractoren til at tegne en cirkel på dit skrot stykke papir / pap, der er 16 og 6/8 "(dette er diameteren af ​​indersiden af ​​bakken). Skær denne skabelon ud og brug den til at spore en cirkel på korken. Skær korkens cirkel omhyggeligt ud. Du vil fjerne de limede stykker, men vævningen skal stadig forblive sammen, fordi den er tæt pakket.

Vend forsigtigt den vævede cirkel og sæt den inde i bakken. Hvis det ikke passer helt ind i nogen pletter, skal du bruge din sakse til forsigtigt at fjerne overskydende fra siderne, indtil korkvævningen passer perfekt i bakken.

Brug din limpistol til at klæbe ned vævningen rundt om kanterne af bakken. Du behøver ikke at klæbe centret, det vil stramme, hvis kanterne er sikre og vævningen passer korrekt i skuffen.

Fjern eventuelle splinter af kork fra skæring og eventuelle løse tråde af varm lim. Sørg for, at alle flapper ved vævets kanter limes ned til bakken, og korkflapperne limes til korkstrimlen, der ligger under den på kanterne. {Fundet på designkonge}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar