Sådan indretter du dit hjem med tilbageholdte vinkasser

Vin kasser skal være holdbare og godt konstruerede, og det giver dem mulighed for at blive genanvendt, men også genoptaget. Der er mange måder, hvorpå vinkasser kan oprykkes omkring huset. Hvert enkelt værelse kunne drage fordel af et sådant projekt. Vi tager dem en efter en for at analysere et par af mulighederne.

Indgangen.

En måde at genvinde vinkasser ved udsmykning og indretning af din indrejse er ved at konvertere dem til opbevaring til sko og tilbehør. Du kan male hver kasse en attraktiv farve, montere dem alle på en væg og bruge dem som bokhylder.

Eller du kan gøre dem til opbevaring til sko. Alt du skal gøre er at placere dem sidelæns mod væggen og fastgør dem forsigtigt. Eller de kan simpelthen være stablet.

Her er et andet simpelt eksempel på repurposed vinkasser. Her blev de brugt i en mudroom, men ideen ligner det, vi netop har præsenteret. {Found on abeautifulmess}.

Brug en vinkasse, nogle kobberrør, rørstropper, T-bånd og klæbemiddel til at gøre en konsolbord perfekt til indgangen eller gangen. Du kan bruge det som et accent stykke og vise en vase på den. {Fundet på brepurposed}.

Dagligstuen.

I stuen kan du bruge fire vinkasser til at bygge et smukt sofabord. Det er virkelig simpelt faktisk. Du kan enten tilføje fire små fødder eller hjul eller forlade bordet sådan. Rummet i midten kan bruges som en blæseråbning. {Fundet på landingonlove}.

En flok vinkasser kan omdannes til en forsynet opbevaringsenhed til en af ​​væggen eller et hjørne i stuen. Du skal blot blande og matche dem som stykker af et puslespil, indtil du får den ønskede form og design. {Fundet på apartmenttherapy}.

Tilsæt hjul til vinkasser og vend dem til rullende opbevaringsbokse. Du kan også mærke dem. De passer normalt fint under kaffebordet. {Fundet på thediyvillage}.

Vinkasser er sædvanligvis robuste nok til at blive repurposed som ottomaner. En god ting ved denne idé er, at den osmanniske også vil have indbygget opbevaring under. {Found on etsy}.

Soveværelset.

Et par vinkasser kan blive oplagrings cubbies, som du kan gemme under sengen. Du kan få sengestellet tilpasset til at rumme kasser. Det vil se rustikke og unikke.

MoreINSPIRATION
  • 15 metoder til at vende vinkasser til noget andet
  • Vin Crate Udfordringen: Sjove nye måder at bruge dem på
  • Geniale måder at genoprette vinkasser i DIY-projekter

Du kan også tilføje håndtag til kasser og hjul og de kan blive mobile opbevaringsbeholdere til ekstra puder og tæpper i soveværelset. {Fundet på lauriejoneshome}.

Badeværelset.

To vinkasser bør være nok til at skabe et vægmonteret skab til badeværelset. Det vil være ret godt til opbevaring af toiletpapir, shampoo og andre fornødenheder. {Fundet på racheldenbow}.

Hjemmekontoret.

Den bedste måde at genanvende vinkasser på et hjemmekontor er selvfølgelig ved at gøre dem til opbevaring for bøger, skrivebordstilbehør og andre lignende ting. Du kan enten have kasser monteret på væggen eller stablet på gulvet.

Eller simpelthen stak fire vinkasser oven på hinanden som denne, fastgør dem sammen, og du vil oprette en vidunderlig bogreol til dit hjemmekontor. {Fundet på frugalupstate}.

Og for alle de ting på dit skrivebord, der ikke passer i en dingle kategori, kan du lave en vinkasse opbevaringsboks, som du kan male og tilpasse, men du vil. Det kan endda have hjul, så du kan rulle det væk. {Found on fun.kyti.me}.

Børnehaven.

Tag tre vinkasser og nogle vinkelslots som dem, der typisk bruges til industrielle hylder i garager, og du kan oprette en stor opbevaringsenhed til børnehaven, hvor du kan sætte alle forsyninger som bleer, lotioner, servietter osv. {Fundet på goodlookingthings}.

Køkkenet.

Lav en mobil opbevaringsbeholder til køkkenet ved hjælp af en vinkasse og hjul. Mal det en attraktiv farve og brug den til at organisere og opbevare dit køkkenredskaber, flasker, krydderier og andre ting, som normalt tager plads på tælleren.

Vend vinkasser i karmhylder til køkkenvæggen, og du kan vise og opbevare alle mulige ting i dem, fra krydderier til redskaber, små apparater og planter eller kogebøger.

En enklere måde at vise kasser på væggen er med en skrue eller en lille krog og nogle tråd eller reb.

Skærm og indretning

Vinkasser kan også genoprettes som rustikke eller vintage ornamenter til et bryllup. For eksempel, drej dem til planter eller centerpieces til borde eller simpelthen bruge dem som sådan.

Og hvis du ikke har noget imod at fjerne kasserne, kan du bruge stykker til at skabe et interessant vægdisplay til et af værelserne. {Fundet på flickr}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar