Tilbage til oprindelsen: Charmerende Country House i Toscana med en eklektisk interiør

Toscana er absolut et drømmende sted. Det er her, vi går for at genopdage fortiden og nyde livet i dets reneste form. Det er også her, hvor du finder dette fascinerende landsted. For ikke så længe siden var huset i meget dårlig form.

Fordi det er helt gammelt, har det masser af karakter, så de fleste af de oprindelige funktioner er bevaret, selv efter at bygningen blev renoveret. Det var faktisk en restaurering med det formål at give huset sit oprindelige udseende.

Men at bo i et meget gammelt hus på samme betingelser som for hundrede år siden, er ikke ligefrem tiltalende for nogen, så nogle ting måtte ændres. Alle disse forbedringer blev lavet på indersiden, så husets ydre kunne forblive trofast overfor fortiden. Under den traditionelle facade finder du et elegant og stilfuldt interiør, der blander minimalistiske og barokke elementer på en meget harmonisk og problemfri måde.

MoreINSPIRATION
  • Charmerende tilbagetog i Catalonien, et sted med en rig historie og masser af karakter
  • En charmerende bolig fra 70'erne i Marbella, Spanien
  • Charmerende og elegant hus i Malmø

Et hus, der ser gammelt ud, og som under sin traditionelle facade skjuler et charmerende interiør, der blander minimalistiske og barokke elementer.

Værelserne har rustikke stenvægge, buede vinduer, stengulve og bjælkelofter. Alt ser meget autentisk ud. Der er selvfølgelig nogle få moderne tilsætninger som møbler og apparater, men alle disse ændringer forbedrer husets karakter og gør det endnu mere spændende. {Found on nuevoestilo}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar