Rustik Lakewood House i USA

Lakewood House er designet af gutterne fra Centerbrook Architects and Planners, og har et genialt lukkede geotermisk varme- og kølesystem, rigelig isolering, naturlige og lokale materialer og passivt soldesign. Beliggende i USA på en skovklat halvø, langt væk fra det offentlige område, men lad ejere se ud til vandet. Huset er stort nok omkring 8.436 sqf til hovedhuset og 1.125 sqf guest House.

Placeringen af ​​dette hus er fantastisk. Der er natur omkring det fra overalt. Det er et meget smukt og rummeligt familiehus. . Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse har et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder.

MoreINSPIRATION
  • Clover House lavede Katsuhiro Miyamoto & Associates Dig Deep
  • Elegant nyindrettet hus i Holland
  • Smart Moderne Residence i Polen

Der er mange smukke og interessante detaljer. For eksempel kan jeg virkelig lide de suspenderede lamper fra stuen. De har et smukt, moderne udseende. Pejsen er også meget imponerende. Det er et rustikt sted, men med et moderne touch. Det ser ud til at være designet primært tænker på funktionaliteten af ​​dette sted. Og når du har lyst til at tage en afslappet tur eller nyde søen, skal du bare gå udenfor. {Fundet på archdaily}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar