Bæredygtige Eng House Blends Rustik Med Moderne

Mazama House er beliggende i Methow Valley i Washington, USA. Dette boligprojekt blev udført af Finne Architects. Målet var fra starten at udforme en bæredygtig struktur. Arkitekterne formåede at gøre det ved at anvende en række forskellige teknikker.

De brugte lokalt fremstillede materialer, vand-effektive VVS-inventar, radiant betonpladevarme og 40% højere isolationsværdier end den nødvendige kode. Hertil kommer, at huset fuldt ud udnytter det naturlige lys og også nyder godt af naturlig ventilation hele vejen igennem.

Bygget i den østlige ende af en stor eng, består huset af to store mængder. Den ene er en jordet to-etagers soveværelsefløj og den anden er en hævet levende pavillon, der sidder på udsatte stålkolonner. Den store eng udfolder sig foran huset såvel som under stuerne.

Interiøret er virkelig indbydende, og det hele starter med indgangen, som har en glasdør med træramme med et rigtig interessant design.

Gå ind for at opdage et rummeligt opholdsstue med en pejs og en komfortabel sofa og polstrede lænestole, der bruger deres grå stof til at blande ind og til at forbinde til naturen.

Kæmpe vinduer byder naturligt ind og tagoverhæng forhindrer det i at blive forstyrrende. Træbjælkerne på loftet sammen med trærammerne på vinduerne giver plads til at føle sig varm og indbydende på trods af den gråbaserede farvepalet, der anvendes til møblerne.

Siddemøblerne er placeret foran pejsen. Sættet af matchende lænestole og sofaen er organiseret omkring et virkelig interessant sofabord, der faktisk ser ud til at være lavet af fire forskellige elementer, der kombineret udgør et perfekt puslespil med deres organiske former.

Faktisk deler området tæppe i dette område en stærk forbindelse med sofabordet. Det har den samme type af stenlignende figurer, der kommer sammen naturligt.

Den levende pavillon har også en hyggelig bænk placeret langs vinduerne. Delvis skjult skuffer tilbyder ekstra opbevaring under den lange træbænk, mens den tykke og behagelige pude og accentpuderne giver et plus af komfort. Bænken er indrammet af brændeopbevaring cubbies, der fordobles som sideborde.

MoreINSPIRATION
  • Bæredygtigt Michigan House kombinerer rustikke og moderne elementer
  • Modern Vineyard House blander naturligvis funktion og komfort
  • Moderne hus i Israel med et bæredygtigt design

Tilføjelse opholdsområde er spredt i hele huset. For eksempel virker dette som et perfekt læsested. Den har en hyggelig hyggelig bænk, et bord, der integrerer de samme organiske linjer og kurvede linjer som resten af ​​huset og to klassiske stole med vævede sæder.

Den rustikke indretning og de moderne accenter balancerer hinanden smukt i hele boligen. Kombinationen har en stærkere indflydelse i det åbne køkken, hvor en stor ø med en barforlænger har industrielle barstools, og hvor en vandstråleafskåret aluminiumsbelysning blødgør de hårde linjer og afslutter, men holder pladsen harmonisk.

Den støbte glas køkken bordplade er et andet rigtig interessant og originalt element og en detalje, der understreger, hvor unik projektet er.

Spisebordet har en bølgende linje, der løber ned i midten, og på en måde ser det ud til, at denne detalje afspejles i lysarmaturens design.

Og der tales om, bølgende linjer, sarte kurver og glatte vinkler er nøgleelementer i husets overordnede indretning og de gentages i hele rummene.

Trappen, der fører til øverste etage, har et moderne smedejernsrækværk med et indviklet buet mønster. Endnu en af ​​disse accentdetaljer betød at give hjemmets karakter.

Soveværelset har den mest fantastiske udsigt. Det har store vinduer og indrammet glas pivot dør, der giver adgang til et lille dæk. Værelset er meget lyst, og farverne der bruges her tillader en meget rolig og afslappet atmosfære, der skal oprettes.

Som vi allerede har nævnt, ønskede arkitekterne huset at være bæredygtigt, så de tog størst fordel af naturlyset, selv når de designede badeværelset. Et stort spejl fremhæver rummets rummelighed og store vinduer åbner plads til udendørs og den storslåede naturudsigt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar