Lille lejlighed i Göteborg viser en genial layout

Ser denne charmerende lille lejlighed Specielt udviklet til de studerende i Sverige gør man en genovervejelse af ideen om kollegiet sovesale. Lejligheden ligger i en dejlig bygning fra slutningen af ​​1800-tallet med en samlet stue på 39 kvadratmeter og har smukt træværk, høje vinduer og sorte stikkontakter, der minder om områdets historiske baggrund. Ifølge Stadshem fandt en ny renovering af den lille barneseng for nylig sted, med tilføjelse af et nyt køkken med state-of-the-art integrerede apparater. Lejligheden har et praktisk layout, med en åben plan stue og køkkenområde og en oversvømmelse af dagslys fra de seks vinduer. Lofthøjden er 2,8 meter og har uhindret udsigt over floden og det grønne rum ved siden af ​​sportsfaciliteterne på tværs af vandet. Alle vægge er malet i lysegrå mod den hvidolierede fyrretræ. Dejligt, er det ikke?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar