Rummelig fiskerhus til salg

Denne hyggelige fiskerhus blev oprindeligt bygget i begyndelsen af ​​1800'erne, så det er et sted med en masse historie og historier at fortælle. Huset er næsten helt malet i hvidt og værelserne er spredt over 65 kvadratmeter. Stuen er et alsidigt rum, der kan bruges som et opholdsområde og har rigelig plads til et læserhjørne eller en arbejdsplads.

Stuen åbner til spiseplads med dobbelte døre og har adgang til en gårdhave i vest. Det har hvide vægge, gulv og loft. Spisestuen har også fordel af en udendørs veranda, perfekt til morgenmad med kaffe.

Soveværelset er rummeligt og har i øjeblikket to enkeltsenge. Det har masser af plads til et læserhjørne eller hjemmekontor, og det kan også bruges som gæsteværelse, børnelokale eller soveværelse. Det har hvid tapet og vinyl gulve.

MoreINSPIRATION
  • Rummelig 3-værelses lejlighed i Stockholm til salg
  • Lys og rummelig lejlighed i Stockholm til salg
  • Rummelig lejlighed med to balkoner i Slottsstaden, Sverige til salg

Der er også et andet soveværelse, der har samme dimensioner som den første. Indretningen er stort set den samme, undtagen møblerne. Køkkenet har hvide og blå fliser og masser af opbevaringsplads bestående af åbne hylder og skabe. Badeværelset har et brusebad og et spejl badeværelse skab. Bygningen er temmelig gammel, men den er blevet renoveret i 1980-2006. {Fundet på stadshem}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar