Bedøvelse Bohemian Lejlighed Med Rustik Touch

Vores hjem er husly for vores sjæle. De er specielt designet til at passe nogle af vores grundlæggende menneskelige behov: privatliv, plads, komfort og stilhed. Disse er blot de perfekte ord til at beskrive denne smukke lejlighed beliggende i Eixample, Barcelona.

Dette fantastiske levende sted har en interessant historie, eller rettere historie, i betragtning af at bygningen stammer fra 1878. Ja, den har over 130 år. Du spekulerer sikkert, hvordan det ser ud, så perfekt. Vi har et enkelt ord for det: renovering. Det sidste aspekt af denne lejlighed blev givet af Sergi Pons Architects.

Alt for mursten kan give dig følelsen af ​​et koldt, tomt rum, i så fald er tingene forskellige. Hvis vi tager højde for det kromatiske aspekt, synes de at varme op i atmosfæren. Træ er også vigtigt med hensyn til dette aspekt. Du vil tydeliggøre den måde, hvorpå disse to materialer er sammenkoblet. Lad os nu se, hvad vi mere ved om denne dejlige bolig.

MoreINSPIRATION
  • Loftlejlighed med rustik charme og rummelig balkon
  • Rustikke og indbydende køkkener med udstrålede loftsstråler
  • Monokromatisk pude med messing og kobber accenter til en rustik touch

Fyrbjælkerne på loftet bringer en rustik touch. En helt usædvanlig funktion er den dristige kombination mellem de gamle klodser og de moderne fliser anvendt i badeværelserne og køkkenet. Også køkkenmøblerne er på en eller anden måde i modsætning til "resten af ​​indstillingen".

Fra et bestemt synspunkt ser dette sted ud som en labyrint. En uendelig virkning skabes gennem parallelle døre, der giver dig mulighed for at passere fra et rum til et andet. Også de fleste af møblerne i denne lejlighed er på hjul. Dette aspekt vil lette eventuelle yderligere ændringer i tiden. Lad os se det, folk keder sig og ændringer er altid velkomne!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar