Lille selvforsynende hus i Californien

Dette lille hus er beliggende i kystnære bjerge i det nordlige Californien. Det sidder i et afsides område, langt væk fra al trafik fra byen. Ejerne af dette hus er Diana og Michael Lorence. Ved et første blik synes huset rigtig dejligt og hyggeligt. Det har privatlivet nogen ønsker, og det nyder også godt af flotte udsigter og masser af omkringliggende vegetation.

Men hvad det kan virke som et normalt hus er faktisk et meget usædvanligt hjem. Dette 12-fods hus har ingen el eller varmt vand. Det synes at være vanvittigt at tro, at nogen gerne vil leve sådan. Den eneste varmekilde i huset er en pejs, der også tjener som komfur til madlavning. Ejerne hævder, at de rent faktisk lever et liv af luksus. Det er selvfølgelig argumenterbart.

Hvad man måske finder smuk, en anden kunne hader. Anyway, i slutningen handler det hele om lykke. Og hvis disse fyre besluttede at de vil leve som dette, og det gør dem glade, hvorfor ikke tro dem ... For dem kommer alt til enkelhed og fred. Parret plejede at bo i 30 år i små hjem og ofte selv gæsteboliger. På et tidspunkt besluttede de sig for endelig at få deres eget sted at ringe hjem. Da det skete, vidste de præcis, hvad de havde brug for, og de bragte kun det væsentlige.

MoreINSPIRATION
  • Lille og selvforsynende hus bygget i Holland
  • Fredeligt og roligt familiehus på Costa Brava
  • Lille Havehus med feminin design

Deres hjem er blevet designet som et simpelt tilbagetog, et sted for kontemplation, fred og enkle samtaler. Sådan ser parret det, og det ser ud til at virke ret godt for dem. Det ligner, hvad nogle af os finder uundværlige andre kan finde ubrugelige. {Fundet på Fair Companies.}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar