20 Eksempler på kobber vedhæng belysning til dit hjem

Fra trendy til industrielt er der et nyt barn i byen, der overtager udviklingen i hjemmebelysning. Køkkener, hjemmekontorer, sideborde, soveværelser og lignende får alle en makeover i form af brillansudbrud i alle kroge og kroge. Lad os tage et kig på 20 eksempler på kobber vedhæng belysning - samt et par andre designs - til dit hjem og forhåbentlig vil du blive inspireret til at tilføje lidt af denne stil i ide til en del af dit hjem, der behøver lidt af en redo.

Hammered Trio

Tjek denne chic, hammered light trio, der hænger over dette moderne køkkens morgenmadsbjælke. Det spiller godt med hvide gør det ikke og tilføjer en lille sexiness til rummet uden at overvældende de rene kanter og linjer.

Hængende lys

Disse industrielle stylede hængende lys er den perfekte tilsætning til køkkener, spisestuer eller hjemmekontorer, som du vil føle med en edgy og mere fashion-forward ånd. Vi elsker dens rawness, men vi er også charmeret af, hvordan kobber også kan tilføje lidt af en girlish appel også.

Enkel vedhæng

Her har vi et simpelt kobber vedhæng lys, der let kan hænge over morgenmad tabeller eller i et par, trio eller endda en quad sæt over bar områder i køkkenet eller overdækkede verandaer. Dette er et af de mest alsidige designs, du kan finde.

Lille skinne

Vi er meget forelsket i disse små design. Det er skinnende og smukt, og når det kommer til kobber vedhæng belysning, er det så moderne og feminint som det kan få. De har en blød kurve, der kan bidrage til at indføje nogle romancer i et mere moderne rum også.

Stor skinne

Og med lille glans kommer også stor glans. Disse kan nemt stå på egen hånd, men i mere åbne rum elsker vi dem også i et par og skaber kunst i luften, men giver også den rigtige slags lys til området.

Edison Style

Hvis du virkelig går til den industrielle og rå look, så er du nødt til at tjekke ind i nogle Edison-stil lys. Disse har kobber accenter, der vil tilføje kun en smule af poshness til dine uraffinerede kanter.

Rustikke valg

Ja, du kan endda finde nogle rustikke valg, når du søger efter den mest perfekte kobber vedhæng belysning til dit hjem. Vi elsker kæden og frisk lys disse stykker vil bringe til denne ø - men vi elsker også dem til et håndværk værelse!

Beacon Beauty

Vi svømmer over dette fyrlys. Det hjælper virkelig med at gøre et soveværelse til din egen med sin unikke placering, men vi elsker også hvordan denne type lys og deres design hjælper med at tilføje kunstneri til intetanende steder. Tilgængelig for $ 369.

Stakket struktur

Disse matchende stablede vedhæng fra Steve Jones er en god tilføjelse til dette lille soveværelse. De tilføjer lige nok oomph til ikke at mærke rummet kedeligt, men de overvælder heller ikke eller ser ud af sted heller.

Lysekrone Art

MoreINSPIRATION
  • Shade Copper af Tom Dixon
  • Unik Bundle Lys Vedhæng
  • Spisebordbelysning, en vigtig komplementær funktion i ethvert hjem

Du kan endda finde en smuk lysekrone dækket af kobber. Dette kunstneriske design ville være smukt i soveværelser, spisestue eller som en overraskende pop inde i dit køkken som du ser her! Fås på Tjferrie.

Edgy Cottage

Denne plads minder mig om lidt af et sommerhus, men med en edgy infusion. Og dette kobber vedhæng lys giver en meget industriel, rå topping til det renere og robuste køkkenområde, vi elsker dens unikke! {Fundet på blakeslondon}.

Oversized Bowl

Hvordan kan du ikke svømme over denne oversize kobber vedhæng? Det er en smuk tilføjelse til dette spisebord og ville være endnu bedre, i min personlige mening over et stort rundt bord også.

Blandet Metallisk

Vi var nødt til at vise dig denne mulighed også, blanding af din metallics kan være hvad dit hjem har brug for. Og denne kombination af kobber, sølv og guld hængende lys fra Tom Dixon skaber en så funky infusion af traditionelle og moderne interiør.

Søde spotlights

Der er en spotlight føler omkring disse designs, og vi elsker, hvordan kobber spiller med marine og hvide nuancer. Det bliver et smukt lyst værelse, men også unikt, da de fleste ville antage, at sølv eller børstet nikkel ville blive valgt. {Fundet på sealydesigninc}.

Små nuancer

Tag et kig på disse små nuancer og dens blanding af sort og kobber - hvilket er lige så smukt i et par som sort og guld! Disse sarte lys fungerer godt i mere begrænsede rum eller mindre køkkenarealer.

Gulv lampe

Selvfølgelig kan du overraske alle med tilføjelsen af ​​en smuk gulvlampe i kobber i stuen. Selvom du tror, ​​det ikke virker, skal du sætte dine øjne på denne subtile, traditionelle stue. {Fundet på camelliainteriors}.

Standup Beauty

Her er en anden gulvlampe, der fik vores opmærksomhed og viser, hvordan smukke kobbertilsætninger kan være i dit hjem. Det spiller specielt flot med girlish stilarter såvel som pink og rødme farver.

Moderne Par

Her er et andet sæt sidebordlamper, der begge er funktionelle, men tilføjer også en intetanende pop til soveværelset. Disse ville endda arbejde på egen hånd som en bordlampe, og vi elsker den ekstra elegance, de giver. {Fundet på michellechaplininteriors}.

Indersiden

Hvis du er rigtig heldig, vil du finde nogle sidebordlamper, der har en smule kobberoverraskning inde i dem.Det slår virkelig de kedelige, traditionelle lamper, vi er alle så vant til - selvom det har lidt vintagefarve. {Found on hartmanndesigns}.

Bordlampe

Men selvfølgelig kan du finde dine større og traditionelle bordlamper pryder også i et smukt kobber. Og vi elsker det, fordi det slår den traditionelle stil på en måde, der passer ind i mere moderne og fashionabelt rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar