Truro Enfamiliebolig ved ZeroEnergy Design

Dette smukke og usædvanligt flotte hus er den perfekte sommerferie og ferieferie for ejerne. Arkitekterne valgt at arbejde på dette projekt var ZeroEnergy Design. Ejerne er et par og deres store familie, herunder børn og børnebørn. Mens de tilbringer det meste af deres tid i Boston, ønskede de også et sommerhus, hvor de kan komme som en familie. På grund af det store antal børn, børnebørn og kære, havde huset brug for at rumme et stort antal soveværelser.

Huset er klogt og meget funktionelt opdelt i to separate dele: "Living Bar" og "Sleeping Bar". Den sovende bar er den største del af huset og det omfatter soveværelser og badeværelser.

MoreINSPIRATION
  • Enkeltfamiliehus med tre facader og fem soveværelser
  • Enkeltfamilieophold i et område begrænset
  • To-etagers enkelt familie moderne bolig

The Living Bar indeholder stue og spisestue samt et sekundært soveværelse. Når parret bruger tid her alene, hvilket er i weekenderne hele året, er det alt, hvad de har brug for. Det betyder, at soveværelset kan lukkes i løbet af det meste af året for at reducere energiforbruget.

Ved design og bygning af dette hus arbejdede ejerne med arkitekterne for at skabe det perfekte strandhus. De tænkte på alt, der ville gøre deres liv lettere.

Huset har energieffektive apparater og vandvarmere, stort sol-el-array installeret af NexAmp på taget og omhyggelige valg til gulvet. De begrænsede deres muligheder for skifer, bambus og poleret beton, idet man undgår tæpper, der kunne fange støv, mider, skimmel eller fugt. De har også dækket det udendørs område med indfødte planter, der forhindrer erosion og ikke kræver vanding.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar