Vintage skole skrivebord til en inspirerende oplevelse derhjemme

Naturligvis begynder børn at lære hjemme, selv før de går i skole. Det er et nødvendigt skridt for at give ham mulighed for at være forberedt på en så vigtig ny oplevelse. Det er derfor, det ville være rart at give ham et rum svarende til det, han skal bruge i skolen. En skolebordsreplikat ville være en god mulighed, og vi har den perfekte til dig.

Dette er et vintage skole skrivebord og stol, den gamle skole version. Det vil give dig mulighed for at give dit barn et forspring ved at skabe et sjovt og inspirerende rum til at lære og studere for ham. Vintage design er bare en ekstra funktion, en bonus også for forældrenes nydelse, der vil kunne huske på deres egne oplevelser som et barn i skole. Det er en lurvet chic desk, der var malet vintage sennep gul, der kun forbedrer sin skønhed.

MoreINSPIRATION
  • Raffineret Vintage Steel Tanker Skrivebord
  • Vintage Elita skrivebord
  • 5 stilfulde skriveborde til et nyt skoleår

Det er ikke kun smukt og stilfuldt, men også meget velorganiseret og godt designet. Den har plads til bøger, notesbøger og skoleartikler lige under skrivebordet. De øverste mål 24 '' x 16 '' og skrivebordet er 31,5 '' høje. Det har en stærk og holdbar konstruktion og et smart design, der også gør det muligt for bænken at folde op, hvilket giver mere ledig plads.

Da det er sådan et smukt møbel, kunne skrivebordet også fungere som et vidunderligt dekorativt stykke til hjemmet, når det ikke var nødvendigt længere. Det kan også bruges som et sengebord i dit børns værelse, og når det bruges som skrivebord, vil det se godt ud i kombination med en lille fæces eller andre vintage dekorationer. Tilgængelig for 195 $.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar