Paraplystativer, der gør regnfulde dage, føles smukke

Paraplyholderen er et af de tilbehør, som du synes du ikke behøver, men så ender med at bruge hele tiden. Så spar dig selv dramaet og få en fra starten. Hvis du vil, kan du endda lave en selv. Jeg har for nylig set en paraplystand, der faktisk var en læder paraply. Du kan bruge denne ide såvel som mange andre, som vi beskriver nedenfor.

Paraply står du kan gøre

Følelse skønt? Hvad med at lave en paraplystand fra bunden eller give en en makeover?

Sisal stand

Sisal reb bruges ofte i projekter, der involverer katte, fordi de elsker ridser overflader dækket med det så vær opmærksom på, at hvis du vil have en sisal paraply stand og du har også en kat dette kan ende med at være en vanskelig kombination. Men lad os komme til vejledningen. Du har brug for en høj glasbeholder, en varm limpistol og et par reb. Begynd at pakke reb rundt om beholderen, og tilføj lim som du går videre. {fundet på rustiqueartblog}

Bucket stand

Måske kan du finde en slags overdimensioneret vas af en beholder, der ligner en høj skovl. Du kan bruge den som en paraplystativ, når du giver den en makeover. Det er virkelig simpelt. Bare få lidt maling i farver, som du kan lide. Den mørkeblå og guldkombination ser virkelig elegant ud her. Brug tape og en stencil for at få designet helt rigtigt. Du kan også tilføje nogle dekorative detaljer til bunden ved hjælp af trækugler malet guld. Dette var et projekt, der var præget af iheartorganizing.

Rørholder

Kender du disse blyantholdere til skrivebordet, som du kan lave ved hjælp af stykker PVC-rør? Nå, tænk på et lignende projekt, men i større målestok. Du ville få en quirky paraply stand. Brug pulverlakeret aluminium rør af forskellig størrelse. Binde dem sammen med bælter og skære en bund ud af krydsfiner eller hvad du tror ville fungere. {fundet på lorisetlivia}

Sonotube stand

Hvor perfekt ville det være at finde et kæmpe kartonrør, som dem du finder i dine toiletpapirruller? Det ville gøre en rigtig cool paraplystand. Nå, faktisk er der sådan en ting, og det hedder en sonotube. Disse bruges til at hælde beton. For at gøre det til en stand, har du også brug for noget kork og kontaktpapir. Find ud af mere detaljer om designkonge.

MDF-stand

Med nogle resterende MDF kan du lave en dejlig paraplystand og så kan du personliggøre det på mange interessante måder. For eksempel viser projektet på Everythingleb en paraplyholder, der var malet hvidt og har gyldne hjørner. Du kan også bruge messinghjørner, eller du kan komme med en anden måde at dekorere dette tilbehør på.

Betonstand

I betragtning af, hvor alsidig beton er, er det ikke underligt, at vi fandt en konkret paraplystand på forhånd. Det ser rigtig simpelt ud, og det gør det muligt at passe godt i mange forskellige indstillinger. Hvis du ønsker at lave noget som dette til din entré, skal du have en form og noget at gøre hullerne med. Husk på, at paraplyerne skal lænke lidt.

Rustik trådnetstand

Hvis du vil have noget simpelt og rustikt, prøv paraplystanden beskrevet på homeon129acres. Den er lavet ved hjælp af en træplade, trådnet, finer, wire og træstrimler. Start med et solidt træstykke til bunden. Rull trådnet og hæft det til bunden. Tilføj træstrimlerne for at holde det stabilt, og fastgør derefter finer til bunden af ​​stativet.

Paraply står du kan købe

Der er også en flok rigtig smarte og smukke paraplystativer, du kan købe. De er helt forskellige fra DIY-projekterne beskrevet ovenfor.

Oak står ved Method Studio

Enkel og elegant, denne paraplystand ved Method Studio er den type tilbehør, der kan se fantastisk ud i mange forskellige indstillinger, tilpasse sig omgivelserne uden at gøre noget eller se anderledes ud.

Halv paraplyholder

Når du ser på det, virker denne paraplystand ufuldstændig. Det skyldes, at det faktisk kun er halvt eller regelmæssigt, og skal monteres på en væg eller en lodret overflade. Det holder paraplyerne oprejst og tager lidt plads. {fundet på theminimalist}

Paraplyholder og planter ved Di-Classe

MoreINSPIRATION
  • Ukonventionelle designs ændrer vores perspektiv på paraplystativer
  • Splash Mini Paraply Stand
  • 12 DIY Plantestativer, der lader dig udforske din kreativitet

I-Paraply Stand ved Di-Classe bringer nogle af de friske skønhed fra din have inde i huset. Den har en forlængelse i form af en lille beholder fyldt med kunstgræs. Græsset er måske ikke rigtigt, men effekten er meget forfriskende alligevel.

Enkel stand ved Seletti

Paraplystanden fra Seletti er lavet af silketryk trykt metal med en simpel form og en smuk kontur. Farvens kontrast gør det skarpt og er neutralt og enkelt nok til at se smukke ud i mange forskellige indstillinger.

Elic står

Elic er en moderne paraplyholder med en elegant og elegant twist. Dermed mener vi, at den har en svagt snoet form. Stativet kommer i flere forskellige farver, og med undtagelse af formen har der ingen andre iøjnefaldende egenskaber.

Plug paraplyholder / lysestageholder

Det interessante ved Plug er, at det har dobbelt anvendelse. Hvis den placeres på gulvet, fungerer denne marmorblok som en paraplyholder, men hvis du lægger den på et bord eller en anden overflade, kan den bruges som lysestageholder.

Geometrisk stå fra Officina Art & Craft

Lavet af lakeret jern, står paraplyholderen designet af Officina Art & Craft på grund af dens grafiske form. Geometriske former skærer, danner et 3D-design, der opretholder sin enkelhed.

Blow Up fra Alessi

Stålstængerne, der udgør formen af ​​Blow Up paraplyholderen designet af Estudio Campana og fremstillet af Alessi, synes at være placeret næsten tilfældigt. Dette giver standen et unikt og usædvanligt udseende, hvilket gør det mindeværdigt.

Træ står ved Schönbuch

Producent Schönbuch tilbyder en rigtig smuk paraplyholder, som vi fandt på arkiprodukter. Stativet er lavet af stærk buet træfiner og har en vandafvisende lakeret overflade. Dens design er meget simpelt og det spektrum af naturlige farver det kommer ind gør det muligt at se naturligt ud i de fleste miljøer.

Circo står ved Chiaramonte Marin

Circo er en moderne paraplyholder designet af Chiaramonte Marin og fremstillet af Miniforms. Den kombinerer en række cirkulære stangholdere med forskellige diametre. Bundstativet fås i rød og hvid.

Casual Trommelstativ fra Darono

Hvis du leder efter en paraplyholder, der ser afslappet ud og har et afslappet og alsidigt design, bør du kigge på Drum. Det er en stativ fremstillet af Darono, og den er lavet af teknisk tekstil med harpiksbelægning.

Familietræets paraplyholder

Med et navn så charmerende som "Family Tree" er det umuligt at ikke elske denne stilfulde paraplystand. Det blev designet af Sebastian Bergne og er fremstillet af Tolix Steel Design. Brug det i kombination med de andre stykker fra Family Tree Collection for et sammenhængende udseende.

Den tidløse Cribbio paraply stativ

Designet for Cribbio-kollektionen går tilbage til 1981, og denne historiske serie stoppede aldrig med at være populær. Det byder på papirkurv og paraplystativer med lignende design, som gradvist er beriget og tilpasset til de moderne tider.

Stål paraply stå ved Loris Martinelli

Loris Martinelli designede en paraplystativ, der er ret den gode kigger. Stålkonstruktion, stativet har den charme, der gør den velegnet til industrielle décors. Samtidig ser det også godt ud i mange andre indstillinger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar