Ukonventionelt bjørnehudtæppe

Alle kender det oprindelige bjørnehudtæppe. Som navnet siger, er det et tæppe lavet af en faktisk bjørneskind. Problemet var netop det. Bjørn er ikke længere så mange som de plejede at være, så de er blevet en truet art. Selv om de ikke var det, var det stadig grusomt at dræbe en smuk isbjørn bare for at tage sin hud og lave et tæppe, som folk går på. Heldigvis har den franske designer Lise Lefebvre fundet en simpel løsning til det, der vil gøre både mennesker og bjørne lykkelige.

Den nye tæppedesign kombinerer det klassiske isbjørnens tæppe med elementer af persisk tæppe. Med andre ord er det et tæppe formet som en bjørn men lavet af stof. Det er en genial kombination, og resultatet er et iøjnefaldende tæppe. Det er ikke så imponerende som den ægte isbjørnens tæppe, men det er en smuk udskiftning, der forhåbentlig vil bidrage til bjørnenes besparelse.

Det er en meget cool og en meget god kopi af det originale bjørnehudtæppe. Forhåbentlig vil denne ide fange og folk vil sætte pris på indsatsen. Denne persisk bjørnehudtæppe ser traditionel ud på grund af de persiske elementer, men det ville også gøre en god tilføjelse til et mere moderne hjem på grund af det ukonventionelle design og kombination af stilarter. Det er en sjov tilpasning og en meget smart idé. {Found on freshome}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar