Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort & Golf Club Turkis Interiør Design

Selv om der er mange turkis design og huse, mener jeg personligt turkis er en vanskelig farve til brug i indvendige rum. Du skal altid være meget forsigtig med ikke at bruge for meget, hvilken farve du kan kombinere med den, og hvor rummelig er det rum, du vil male i turkis. Det er ikke et let job!

Det næste turkis design er dog absolut det bedste jeg nogensinde har set. Det er så farverigt og glædeligt, at den store mængde turkis ikke synes at være risikabelt længere. Interiøret er dem fra Florida's renoverede hotel Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort & Golf Club. Bygningen ligger på Tampa Bay nær St. Pete Beach og det er en 86-årig udvej. De ansvarlige for det nye design er arkitekterne og designerne fra arkitektur og indretningsfirmaet Leo A Daly.

MoreINSPIRATION
  • Turkis indretning inspiration værelser
  • Turkis lysfyldt køkkenindretning
  • Turkis levende interiørdesign fra Jill Sorensen

Jeg finder disse interiører meget dristige. Nogle stærke nuancer af turkis bruges med de mest forbløffende farver uden at skabe en kontrast, der gør dig træt. Det er sådan, du vil blive overrasket over at nyde en kombination af turkis og prangende gul og rød. Hvis jeg tænker lidt, er disse kombinationer ikke tilfældige. Alle de tre farver er kongelige farver, og rød og gul var faktisk de farver, der blev brugt i Louis XIV-domstolen. Udover disse to farver er turkis en aristokratisk farve med sine betydninger. Turkis minder dig om Middelhavet panorama.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar