DIY vægdekorationer, der ikke bryder banken

Væggene i vores hjem fortæller os de mest interessante historier. De afslører rummets historie, de farverfarver, der forvandlede det gennem årene, og vigtigst af alt viser de karakteren af ​​den nuværende indretning. Folk undervurderer ofte kraften i smukt indrettede vægge og fokuserer kun på møbler, belysning og alle andre detaljer. Men væggene må ikke ignoreres, i betragtning af hvor mange gode muligheder der er med hensyn til interessant design. Mange af dem kræver ikke engang et stort budget eller endda forlader huset.

Hvis du har mange smukke billeder samlet over årene, kan du sætte dem alle sammen og oprette en Instagram-mur. Det kan være et stort galleri med masser af små, firkantede billeder og de kan alle organiseres i en rigtig stor ramme.

For dem der kan lide decors lidt mere på den rustikke side, er en mulighed at vise dekorative plader på væggene. Overvej denne ide for rum som soveværelset. Det er en slags indretning, der kan gøre rummet til at føle sig hyggeligt og indbydende.

En gallerivæg kan også oprettes med en samling indrammede fotos og billeder. For et mere interessant udseende, bland og sammenlign forskellige former for rammer af forskellige former, farver og størrelser og dekorere dem med både billeder og andre ting som udklip fra bøger og blade eller plakater.

Du kan også oprette et varieret display ved at kombinere indrammede billeder, spejle og andet tilbehør og dekorationer. En sconce kunne passe ind ganske pænt.

I stedet for at vise din samling af indrammede billeder på væggen, kunne du organisere dem alle på åbne hylder. Du kan oprette en smuk collage og tilføje nogle små dekorationer imellem.

Og i stedet for traditionelle rammer kan du vælge at bruge noget andet. For eksempel lave dine egne rammer ved hjælp af skrot stykker af træ, kyllingetråd og andre ting, du kan finde i huset. Måske kan du også omsætte nogle ting som en gammel bakke eller et skærebræt, du ikke længere bruger.

MoreINSPIRATION
  • Custom Wall Décor Ideer til Soveværelset
  • 10 Easy DIY Wall Art Ideer
  • Tips og ideer til oprettelse af et smukt kunstgalleri

Du kan også lave dit eget kunstværk. Lad os sige, at du vil male en silhuet af et dyr. Udskriv billedet og skær ud formen for at lave en stencil. Spor det på papir eller lærred og far det derefter ind i det. Denne ide arbejder for alle mulige andre design og temaer.

Du kan skabe en stilfuld og moderne vægdekoration ved hjælp af nogle billeder eller billeder, du kan udskrive, et hulpunch, garn, guldringe og lim. Skær billederne om nødvendigt og slå huller i alle fire hjørner. Kør så nogle garn gennem dem, og sørg for at fastgøre en metalring i hver ende. Tilføj en kvast i bunden. {fundet på homeyohmy}.

I stedet for billeder kan du udskrive nogle billeder, du kan lide. Vælg et tema som blomster, insekter, skaller eller noget andet, der passer til dit hjem indretning. Du kan udskrive dem på gammelt gulvet papir til et vintageudseende. Disse billeder af shellprøver på gemtebylovecreations er perfekte til et kysthjem.

En anden god idé til budgetvenlig vægkonst tilbydes på wecanmakeanything. Dette projekt kræver engineering print, en trærulle ramme (eller to dowels), træ lim, klemmer og garn. Udskriv et foto. Det kan være billedet af en ikonisk bygning, bybilled eller blot et smukt landskab. Det sorte og hvide ser godt ud her.

Med en wood dowel, masser af garn og et saks du kan lave noget vidunderligt, som du kan vise på væggen. Projektet er ret simpelt. Hæng din dowel mellem to stole eller på en væg, skær nogle stykker garn og start binde dem på dowel. Trim dem (ikke nødvendigt hele længden). Du kan finde ud af mere om næsten perfekt.

Hvis du har noget washi tape i huset, så behøver du ikke engang noget andet til dette projekt. Ideen er virkelig enkel. Du bruger washi tape stykker til at dekorere en væg. Det ville være rart at bruge tape i forskellige farver eller med forskellige mønstre, men det er ikke obligatorisk. Skær små stykker tape og klæb dem hver til væggen på en tilfældig måde. {fundet på freckleandfair}

Er ikke denne væg hængende bare charmerende? Du kan gøre noget lige så smukt ved hjælp af en simpel tøjhænger, nogle ledninger, et par saks, reagensglas, perler og en lille kurv. Fastgør et stykke ledning til hængeren og fastgør vasen (reagensrøret). Vedhæft en perle og knyt en knude. I den anden ende fastgøres et andet reagensglas med større perle. I midten hænger kurven. Du kan finde flere instruktioner på monstercircus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar