Varm norsk lejlighed

Vi er i midten af ​​foråret, og dagene virker varmere og varmere. Vi glemte næsten de kolde vinterdage, selvom det koldt vejr undertiden minder om dem. Nu kan vi nyde solens varme stråler, de hyggelige vandreture i parken ser naturens genfødsel. Træer ser ud til at fange farve, mens markerne allerede er grønne. Det eneste der mangler er træerne i blomst, som tilbyder en spektakulær udsigt.

Hvis du er på udkig efter et varmt sted, kan du også tænke på denne varme norske lejlighed, hvor du kan slappe af og nyde al sin komfort. Det hvide interiør gør det til et rummeligt og lyst sted, men dekorationerne og kunstværkerne tilføjer nogle pletter af farve og charme. Således er der brugt store malerier på væggene, farvede stykker lys eller møbler og vintageartikler, som er meget attraktive.

MoreINSPIRATION
  • En moderne lejlighed i Polen med et varmt interiør og en jordfarvefarve
  • Sådan opvarmer du dit kolde soveværelse denne vinter
  • Smukke Olive Green Møbler til udendørs

Det er et sted fuld af personlighed og farve på samme tid. Du kan beundre de moderne spisebordsstole med den dejlige røde lysekrone. Stuen med sin charmerende pejs er uimodståelig. Det runde, grønne gulvtæppe med de grønne hynder giver noget friskhed til dette område.

Der er også et moderne mødelokale, hvor de røde stykker af møbler kontrasterer det hvide interiør og et simplistisk og komfortabelt soveværelse, hvor du kan slappe af og føle dig fyldt med livet, mens du prøver det farvede sengetøj. Alt er arrangeret og designet på en behagelig og dejlig måde, så du kan nyde den varme atmosfære og al den charme, der er bragt af detaljerne. {Fundet på designattacator}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar