Bright Red House ligger i en norsk floddal

Jarmund / Vigsnæs Arkitekter (JVA) gennemførte Røde Hus i en skovklædt dal uden for Oslo, der bruger et koncept og en farve, der skiller sig ud i denne naturlige omgivelser. Huset er placeret vinkelret på floden for at fremhæve jordens skråning og minimere hindringer for deres naboer op ad flodbredden.

Boareal er opdelt i to etager med størstedelen af ​​aktiviteten på anden sal. Dette område blev designet til at ramme udsigt over den brede floddal mod syd. Store glasvinduer løber over længden af ​​anden sal for at forbinde indendørs levende med landskabet udenfor.

I modsætning hertil er underetagen med børns soveværelser orienteret mod nord mod de mange træer i dette område. Lange vinduer bruges her på den modsatte side af huset for at gøre opmærksom på skoven udenfor.

Et lyst rødt ydre øger dynamikken i JVA's dobbelt orienteringskoncept. De forklarer, at det "afspejler klientens temperament." [Fotografi og information med lov af Jarmund / Vigsnæs Architects].

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar