Hvilken farve er Chartreuse: Idéer og inspiration

Vi kaster over chartreuse i dag og spredes lidt lys på denne dristige og livlige skygge. Men hvilken farve er chartreuse, spørger du? En lys blanding af gul og grøn, chartreuse tager stedet for lime og sennep med endnu mere kraftfuld personlighed og trendy appel. For at oplyse og inspirere har vi samlet en liste over 10 værelser, der bruger chartreuse på de smukkeste og mest stilfulde måder. Lær at accentere og hvilke farver der skal parres med det ved at kigge på nedenstående ideer.

1. med hvidt

Hvis du har besluttet at bruge chartreuse i et større område eller i større runder, skal du sørge for at afbalancere denne stærke tone med en let og behagelig neutral. Uanset om det er en beige eller cremet hvid, vil du gerne komplimentere farven, men ikke have den overstyret dine stuer eller køkkener.

2. stå ud

Denne farve er også perfekt til dressing standout stykker af huset. Hvad enten det er sofa eller kontor accent stol, chartreuse gør det til en god mulighed for at skabe kontaktpunkter i ethvert rum. Ligesom denne sofa for eksempel forvandler dette kul-dyppet rum til noget endnu mere stilfuldt.

3. fedt valg

Vær ikke bange for at være fed. Din spisestue kan være højdepunktet i dit hjem, hvis du beslutter dig for at klæde væggene i chartreuse og få dem til at popere endnu mere ved at tilføje violet og koboltblåt rundt i rummet for at komplimentere og få adgang.

4. Lightened Up.

Giv dine chartreuse vægge et lysere udseende ved at placere dem i et område med masser af naturlig belysning og cremet teksturer og træ accenter. Det giver et blødere kig på denne livlige, grønne skygge og en mere berørbar finish. Men det tager aldrig væk fra sit unikke udseende! {Found on pillmaharam}.

5. Retro Style.

MoreINSPIRATION
  • Calling Fall Color Trends: Idéer og inspiration
  • Udsmykning med Chartreuse Color - Sådan får du vibe
  • Farveblokering i soveværelset: Idéer og inspiration

Denne farve klæder retro stykker rigtig godt. Der er noget om funkiness af farven, der gør retro stykker ser moderne og hip. Det er en fantastisk måde at mætte den vintageflair med fashion-forward energi uden at forpligte sig til et blændende, mere traditionelt udseende. {Found on dijeaupoage}.

6. Trykt udseende.

For et helt overraskende og udenfor-boks plads, dekorere det med et trykt stykke chartreuse. Dette gæstebadeværelse har tekstur, tone, dybde og interesse med blot tilføjelsen af ​​disse mønstrede tapet. Det kan virke travlt, men vi ser det som en sjov tilføjelse til huset.

7. Trendy tilføjelser.

Dette blåhudede værelse blev taget til et helt andet niveau med tilføjelsen af ​​disse trendy og sjove chartreuse stole. Det tilføjer en ungdommelig tilstedeværelse til rummet og gør et personligt præg så meget mere tydeligt. Parring af disse to nuancer er virkelig ret magisk.

8. udendørs ideer.

Chartreuse kan endda lyse op og tilføje stil til dine udendørs områder. Fra den forreste veranda til bagsiden, parret med hvide, sorte eller trækuler, vil denne farve gøre din yndlingspop med en bout af designværdig misundelse. Du har den bedste curbside på blokken! {Fundet på fabarchitecture}.

9. Små pletter.

Denne chartreuse dør gør denne simple og slanke plads så meget mere interessant og sjovt. Dette er et godt eksempel på, hvordan en let tilføjelse og idé kan omdanne selv de mindste rum rundt om i huset - og alle kan få det til at ske uden at bryde banken. {Found on feldmanarchitecture}.

10. Funky Accenter.

Chartreuse er virkelig en af ​​de bedste farver til at klæde dit hjem i funky stilarter med. Fordi den har en så unik tone og tekstur helt selv, gør den til en så sjov måde at dekorere med prints og personlighedsfyldte nøgneknopper og tidbits. {Found on amylaudesign}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar