Hvilken farve skal jeg male mit køkken

Når man redecorating et værelse, uanset dens funktion, er den første ting en person normalt vælger en farve. Farven er meget vigtig. Det dikterer dybest set hele strategien for genopretningsprocessen. Lad os se hvilke farver der passer til køkkenet. Vi har også en lignende artikel, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige farve til din stue.

Da køkkenet er et socialt område, kan den farve du vælger til væggene være fra hvid til orange eller endog sort. Lad os starte med den mindst sandsynlige farve til dette værelse. Det ville være sort. Det er en neutral farve, der normalt er forbundet med morbid ideer. Det er også en elegant farve når det kommer til møbler og tilbehør, men ikke til væggene. {Billedkilde}.

Den anden neutrale farve er hvid. Det er modsat af sort. Det skaber en luftig og lys indretning, og det er som et blankt lærred, der venter på at blive fyldt med farver og dekorationer. Selv om det er en meget alsidig farve, er hvid heller ikke det bedste valg i dette tilfælde. Det er ikke meget praktisk, i betragtning af at køkkenet kan blive ret rodet nogle gange. {Billedkilde}.

Lad os nu gå videre til nogle mere munter farver. Lad os starte med rødt. Det er farven på lidenskab og en meget stærk tone. Det er også en varm farve, og det gør den velegnet til køkkenet. Det skal dog bruges med overvejelse. For eksempel kan du kombinere det med neutrale toner, eller du kan kun bruge det som en accentfarve. {Billedkilde}.

MoreINSPIRATION
  • Mal farver, der ville se smukke ud i køkkenet
  • 5 Smukke Farveordninger Egnet Til Køkkenet
  • Hvilken farve skal jeg male mit opholdsstue?

En anden varm og levende farve er orange. Det er også en lækker farve, der er helt egnet til køkkenet. Det er muntert og lyst, og det er også nemt at kombinere med andre farver, så du bør ikke have problemer i den afdeling. For et mere subtilt udfald kan du bruge en pasteltone eller måske en blødere skygge sådan en fersken. {Billedkilde}.

Vi fortsætter til gul. Det er en meget venlig farve, der minder om solen. Det er helt egnet til køkkenet. Det er visuelt stimulerende og det hjælper også med at skabe indtryk af et større rum. Men et gult køkken kan være overvældende, så denne farve bruges bedst i kombination med andre toner. {Billedkilde}.

En meget almindelig farve til køkkenet er blå. Faktisk er det ikke kun køkkenet der ofte indeholder denne farve, men også alle de andre værelser. Det er en smuk farve, men i betragtning af at det er så meget udbredt, kan du måske videregive dette til nu.

Og vi reddede min personlige favorit til sidst: grøn. Det er en meget forfriskende farve, og den kan være meget levende, hvis den bruges i en mørkere nuance. Grøn kan også med succes anvendes i kombination med gul og orange. {Billedkilde}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar