10 Dramatiske Garage Transformationer til Inspiration og Amuse

Garager, de er ikke kun for biler længere! Mennesker, der har brug for mere beboelsesrum, bliver i dag meget kreative. Mange er nervøse nu, ikke ønsker at investere på ejendomsmarkedet på dette tidspunkt for en myriade af grunde. Men hvad gør man, når man bare har vokset deres beboelsesrum? Måske er der nu børn, hvor der engang var ingen. Eller måske vokser familien på en anden måde, aktive teenagere har brug for et sted at komme væk, eller som det sker mere og mere i disse dage, går bedsteforældre ind og ændrer ansigt og beskrivelse af den moderne familie. Uanset årsagen er du selv nødt til mere bolig, men om personlige eller økonomiske grunde kan du ikke forlade dit hjem. Svaret kunne være ret bogstaveligt lige uden for din hoveddør ... og ned ad forreste trin, ned ad gangen ... i din garage!

Fotokredit: CNBC

1. Chaufførens lejlighed skabt til ældre, enkefader.

Her forbliver garagen intakt, så bilerne forbliver indbygget inde. Ovenpå opbevaringsloftet blev imidlertid omdannet til et boligareal, nogle gange kendt som en chaufførens lejlighed til boligejerens forældede far. Resultatet var en varm og indbydende, åben plan lejlighed, der pralede en pejs og naturskønne udsigter fra de store vinduer ved den forreste gavl ende. Masser af opbevaringsskabe blev skabt under tagskægget ved at installere knævægge, hvilket gør det muligt for hovedrummet at forblive klare og fremstå større.

2. Garage blev hjemmekontor.

Vi viste dig ovenstående kontor i dette indlæg. Dette kontor fra en ombygget garage i Eindhoven, Holland syntes for boligen at være en naturlig, rummelig løsning. Her blev garagestrukturen faktisk udvidet, og garagedøren blev byttet til et glidende glas. Resultatet er fantastisk lyst plads med masser af frisk luft. En perforeret metalhud blev brugt til at dække denne garage med foldede metaldøre for at fungere som et privatlivskærmbillede fra indkørslen. Derudover blev taget løftet i en vinkel for at rumme en sydvendt skylightstrimmel, der øger indretningens lyse og luftige følelse.

Kredit: XDG Arkitektur

3. Garage omdannet til fuldt funktionelt boligareal

I dette renoverede, fuldt funktionelle garagerum blev betonpladen udjævnet (ofte i garager, gulvene hældning lidt) og overdækket med hårdttræ. Som med ethvert garagerumsvendt boligareal blev varme, klimaanlæg og VVS tilføjet til fuld funktionalitet. Den overliggende garagedør blev udskiftet med disse overdimensionerede, isolerede accordeonlignende foldedøre til et rent og moderne udseende.

Kredit: FABRE / DEMARIEN

4. Dilapideret garage bliver magisk transformeret.

En tidligere forfalsket garage i Bordeaux, Frankrig er magisk omdannet til et smukt, moderne, levende rum. Elektricitet, VVS og varme blev bragt ind for at gøre pladsen fuldt funktionel. Det lille rum blev opdelt efter funktion. Et lille køkken med alle de væsentlige apparater sidder på en væg mod konstruktionens forside. Dette kompakte køkken giver plads til servering middag til 6 personer. I midten af ​​hjemmet dækker en 12 'x 10' x 10 'træterning brusebad, vask, badeværelse, vaskemaskine, omklædningsrum og toilet. Et skrivebord og et sofaområde samt opbevaringsplads blev indbygget i højre side af kubens ydre, mens en trappe blev lagt til venstre, der fører helt op til sovesalens mellemrum.

Kredit: Crisp Architects

5. Garage remodel rummer udvidelse og renovering af historiske hjem.

Denne garage remodel var en del af en meget større historisk renovering, hvor det oprindelige hus var blevet tilføjet til tiden. I et stort behov for en eftersyn forblev kerne af hjemmet smukt med brede fyrretræer og gipsvægge. "Et kritisk krav til projektet var at bevare integriteten af ​​den historiske struktur, samtidig med at de nye ejere fik ekstra plads til deres voksende familie og venner." Uden at have set det i fortiden, kunne man aldrig have forestillet sig, at hvor dette raffinerede, komfortable Familieværelse sidder nu, var engang en bar med bare knogler, komplet med et betonggulv og metal lolly søjler ned ad midten. Transformationen, som blev overvåget af Crisp Architects i den historiske Hudson Valley, NY, blev afsluttet med brede brættegulve, et højt og elegant bakkeloft, antikke bjælker og et brændpunkts pejs med periodeflair.

Kredit: Designhus

6. Italiensk garage bliver en stilfuld duplex.

I det nordlige Italien, i en by, der hedder Cuneo, sidder en moderne og æstetisk stilfuld duplexbolig, der engang var en garage. Transformationen blev overvåget af det italienske arkitektfirma Ego Vitamina Creativa. Fordelt på to etager en skulpturel trappe, tilsluttet sømløs offentligt opholdsstue nedenunder til det private rum via ovenpå design og farve. Nedenunder er de lyse og luftige stue-, spisestue- og madlavningsområder adskilt af en bred søjle med en gennemsigtig pejs. Rummet har en åben og flydende følelse. De lyse hårdt trægulve er spejlet ovenover af det lette hårdttræs loft, hvilket giver rummet en lys, rummelig og luftig stemning, der fremhæver det naturlige lys, der hælder gennem glasdørene og vinduerne. Her blev der skabt et beboelsesrum, hvor "design linjerne forveksles med at danne et mørkt træmøbel, der kører langs væggen modsat køkkenet." Alsidige konstruktion virker som både et opbevaringsrum og understøtter det foldede, malede og perforerede metal trappeforhæng, der fører til ovenpå.

Kredit: New York Times

7. Ekstremt mikrohjem.

Kald det ekstremt. Kald det enkelt, dette lille Seattle hjem blev skabt ved at konvertere en garage og bruge genanvendte varer. Den 250 kvadratmeter hus hjem koster $ 30.000 at konvertere. Hendes hus har et lille, men effektivt køkken komplet med industrisvinden, loftslampen og trævinkasser, som alle er bjærgede varer. Metalhylderne og bordpladen er nye. En rå-mad entusiast, boligejer, frude la Varga, har kun brug for en blender til at forberede mad og en campingovn til at koge vand.

Kredit: Menter Architects

8. Hvor biler engang sad børn løb nu og lege.

Lavet af arkitekt Margaret Menter, repræsenterer denne konverterede to-etagers garage gemt bag på et håndværkerhjem i Seattle, der forestiller det moderne familieværelse. En multifunktionel pavillon blev oprettet for at engagere familien i kreativt og fysisk spil og aktiviteter. Andet niveau kan prale af et stort multifunktionsrum, med cykel- og bilopbevaringsplads nedenfor, på første niveau. Dette blev skabt til at være et rum, der var både fleksibelt og stimulerende; et rum, der ville udvikle sig og ændre sig med børnene gennem deres teenageår. Rummets fleksibilitet tillader det at blive brugt til læsning - i hængekøjerne; til fysisk - svingende fra abe barer, klatring tovet eller løber frit rundt. Rummets fleksible rum gør det nemt at omdanne fra et motionsrum til et festlokale til underholdning på små, intime middagsselskaber eller hyggelige familiefilmaftener. Et lille badeværelse og et forsyningsvaske er på stedet, hvilket gør oprydning efter håndværksselskaber og mindre sammenkomster nemmere. Rummet er moderne, strømlinet og funktionelt, mens det stadig er sandt til 1904 arkitekturen.

Kredit: Ahmann Architects

9. Skrotfyldt plads bliver et charmerende køkken.

Når det er en lille, uønsket garage, har dette dejlige køkken i Washington, D.C. udsigt over en smuk baggård og gårdhave, så naturligt lys og natur kan strømme ind og fylde rummet. Konverteringen, udført af Thomas Ahmann fra Ahmann Architects, var ret udfordrende, da garageets oprindelige grundplan var yderst smal. Det L-formede køkken blev opdelt i forskellige områder, samtidig med at der var en samlet følelse. Et arbejdsområde, mudroom, lounge og en morgenbar blev integreret i designet. På trods af det smalle rum er der stadig masser af plads til at lave mad og bevæge sig frit. En indbygget hutch med skrivebordsplads blev installeret i den fjerne ende af køkkenet, lige mod mudroomområdet, der er adgang til gennem hjemmet. Denne placering opfordrer alle til at fjerne deres sko, hænge jakker og lægge deres poser på inden de går ind i køkkenområdet. I slutningen af ​​øen sidder et morgenbord bygget af genvundet træ. Placering af bordet var afgørende for at skabe uafbrudt flow fra forsiden til bagsiden af ​​rummet.

Kredit: Asterisk Restaurant

10. Tidligere garage bliver en trendy og populær restaurant.

Endelig er ikke alle garage transformationer til hjemmet og udvidet familie. Ovenfor ser vi den højt anerkendte restaurant ASTERISK, beliggende i hjertet af Tony Newport, RI. ASTERISK er kendt for at have en af ​​de mest unikke atmosfærer i byen. "Beliggende i en renoveret historisk service garage, de 12 'over-hoved døre og åben grundplan skaber en vidunderlig fælles atmosfære i modsætning til enhver anden curbside etablering i Newport." Patrons kan nyde at spise en plein air i sommermånederne eller gå ind for at nyde det store barområde og spisestue komplet med åbent køkken, hvor de talentfulde kokke kan ses hårdt på arbejde. Restaurantens kokke er kendt for deres kreative kombinationer af friske urter og klassiske saucer, der skaber den perfekte blanding af innovation og originalitet til alle deres retter. Restauranten sker også at være en Food Network favorit med de "bedste martinier i byen." Skal du finde dig selv i Newport, besøge restauranten og opleve nogle vidunderlige arkitektur, indretning samt et vidunderligt måltid!

Andre fantastiske garage konvertering ideer er kunst studios, yoga og danserum, biografer, store legerum, der omfatter billard og andre bordspil. Jeg ville elske at underholde og ville elske at konvertere mig til en stor spisestue og underholdende plads komplet med en fuld bar, musik og underholdning system. Jeg ville elske at kunne åbne de store garageporte og bringe festen udendørs. Hvad ville du gøre med din garageplads, hvis du vælger at konvertere det?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar