Dristig Black Box Extension til en arvarbejderens hytte i New Zealand

En arvarbejderhus i Auckland, New Zealand blev for nylig udvidet med en moderne terningformet forlængelse udviklet af det kreative team hos BOX Living. Den nye tilføjelse skaber en stærk kontrast til de omkringliggende bygninger, den sorte, simple geometriske silhuet, der tilføjer en moderne vibe til kvarteret. Ifølge arkitekterne huser sommerhuset soveværelserne og badeværelserne, mens den modernistiske udvidelse rummer åbent køkken, stue, spiseplads og mezzanin.

Den tosidige sorte boks åbner mod den indre have, mens stor brug af glas tillader naturligt lys i hvert rum. Høje lofter gør stuen ser imponerende, men alligevel indbydende på grund af de inspirerende møbler arrangementer og forskellige teksturer. En overordnet minimalistisk tilgang skifter fokus mod skønheden i den nærliggende have, som kun er en glasdør væk i lange sommerdage. Nyd den virtuelle tur! [Fotografi: Emma-Jane Hetherington]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar