10 miljøvenlige måder at renovere dit hjem

Efter et stykke tid har vores hjem brug for en ændring eller nogle opdateringer. De kan virke trætte og gamle og har brug for lidt forfriskende. Ideelt set kan du måske flytte til et større hjem, men økonomien har bekymret dig og du vil bruge dine penge klogt. Så i stedet har du besluttet at renovere dit hjem, ikke kun for at opretholde det, men for bedre at imødekomme dine nuværende behov og livsstil. Hvis du ikke har tænkt dig at gøre det allerede, vil du måske tænke på nogle miljøvenlige måder at renovere dit hjem på.

1. Køb genvundet

Ikke blive ramt af at skulle have den nyeste og skinneste. Tænk på andre materialer som genvundet træ, som ikke kun er et miljømæssigt godt valg, men sublimt smukt og vokser i popularitet i alle former for renovering af hjemmet. Genvundet træ er et godt valg til mod-toppe, gulve og vægge. Én CKD (certificeret køkkendesigner) for nylig brugt genvundet træ omkring en køkkenhætte. I sidste ende vil du spare tid, penge og energi, der ville være nødvendigt for at producere et lignende og nyere produkt.

2. Dekonstruere dit hjem - ikke riv det!

Hvis du planlægger at rive ned vægge eller endda slå ned hele værelserne, skal du først gå rundt i dit hjem for at se, hvad du kan redde og genbruge på forhånd. Ikke alene er dette miljøvenligt, men det vil spare penge til sidst. Hvis det ikke er brudt, skal du ikke rette det! Der er højst sandsynligt masser af materiale, du kan redde og genbruge. Overvej alt fra lysarmaturer, til gulve, fliser, mursten, skabe og støbning. Hvis du planlægger at erstatte lysekronen i din spisestue, i stedet for at kaste den, tænk på at bruge den i et andet rum - måske dit køkken, din datters soveværelse, endda et badeværelse!

3. Donér dine uønskede varer.

Så du virkelig ønsker ikke at spisestue lysekrone i ethvert andet rum. Kast det ikke, i stedet bringe det til Goodwill eller en forsendelsesbutik. Måske har du endda en listig ven, som måske nyder at mene og male det igen. En anden god mulighed for din lysekrone, samt andre ting som apparater og skabe, er Habitat for Humanity. Ikke alene byder de velkommen på alle uønskede materialer, men de sælger alle donationer, og 100% af provenuet fra disse materialer bruges til at opbygge nye boliger til de dårligst stillede. Med dette i tankerne er du ikke alene miljøvenlig, men du giver virkelig tilbage til samfundet.

4. Tænk energieffektiv

Når du shopper rundt for nye apparater som køleskabe, opvaskemaskiner og ovne ser efter de mest energieffektive. Disse produkter har Energy Star-logoet lige på dem og giver dig alle de oplysninger, du har brug for. Mange af disse store apparater, især de eksklusive køleskabe, genererer meget strøm. For mange mennesker er disse high-end-apparater ikke kun omkostningerne ulovlige i starten, men de vil endda koste meget mere at løbe også.

5. Overvej at købe præ-ejede materialer

Habitat for Humanity er en sådan forhandler, men der er mange på tværs af landet, nogle endda specialiserer sig i high-end produkter. Dette kan være en fantastisk og omkostningseffektiv måde at genoprette dit hjem på. Hvis i sidste ende det SubZero-køleskab er et absolut must, kan du spare tusindvis af dollars ved at købe en, der har været brugt i et par år. Skabe kan være den største udgift af et køkken renovering, disse bjærgning butikker har ofte høj kvalitet frysere i fabelagtig stand. Det er en ide bestemt værd at undersøge.

6. Re-face i stedet for at erstatte

Som jeg lige har nævnt, kan den største udgift af ethvert køkkenombygning meget vel være dine frysere. I stedet for at erstatte dem helt, overvej at male dem igen eller blot refacing dem. Sandsynligvis er dine skabe i gode forhold. Nye døre og skuffer kan give tilsyneladende trætte skabe et helt nyt liv!

7. Brug lav voc maling

Low voc maling er jordvenlig og bedre for dig og din familie. Benjamin Moore, for eksempel en førende inden for malingteknologi og innovation siden 1883, tilbyder deres Natura No-Voc Paint. Denne maling er praktisk taget lugtfri, 100% akryl og splatter resistent. Det er selvprimerende og bærer "Green to Promise" betegnelsen. Bedste af alle Natura-linjerne er tilgængelige i alle Benjamin Moore farver!

8. Isolere

Vælg en højkvalitetsisolering. Jo bedre isoleret dit hjem er, desto bedre er det beskyttet mod elementerne. Dit hjem bliver varmere om vinteren, så du kan holde din termostat i en lavere indstilling og køligere i de varme sommermåneder.

9. Lad solen skinne ind!

Mange mennesker begynder at overveje solenergi, når de ombygger deres hjem. Solenergi kan også påvirke dig opvarmningsregning. Skylights og solpaneler er kendt for at holde energiforbruget nede. De kan bruges til at varme op eller hjælpe med at varme et hjem, og giver ofte nok strøm til små ting som springvand til at køre.

10. Besøg redningsværfter og antikvitetsforretninger

Antikvitetsforretninger og forsendelsesbutikker er gode steder at besøge for ting som dørhåndtag, lysarmaturer og endda mantels. Dette hjælper ikke kun din bundlinje, men disse repurposed elementer vil tilføje en charme og varme til dit hjem, der simpelthen ikke kan replikeres af deres nyere kolleger.

I sidste ende hjælper det med at renovere dit hjem på en miljøvenlig måde ikke kun miljøet, men giver dig mulighed for at gøre det, mens du giver tilbage til dit fællesskab, mens du sparer nogle alvorlige penge. Hvad kan man ikke lide at være miljømæssigt kyndig når det kommer til dit hjem?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar