10 Hot Trends i Retro Møbler, som du vil elske i dit hjem

Opret vintage charme i dit hjem med retro møbler appel

Der er ingen tvivl om at retro trends i møbler er tilbage på en stor måde! Har du nogensinde hørt, om du redder dit tøj eller møbler i 20-30 år, vil stilarterne komme tilbage i mode? Selv om dette kan være sandt, kommer stilarterne til tider ikke tilbage i de samme nøjagtige materialer, farver eller udførelse af designet, men den oprindelige hensigt genoplader. Møbeldesign ligner mode i, at designere får inspiration fra fortiden og smelter det med moderne detaljer og inspiration. Hvis du søger at "opdatere" dit hjem med retro møbler, men ved ikke, hvor du skal starte, så tag et kig på disse 10 hot trends, der sikkert vil modernisere dit hjem på en throwback måde!

1. Valg af en æra, som du elsker for dit interiør:

Retro møbler handler om at grave ind i de tidligere epoker af design stilarter og vælge dem, som du elskede bedst. Mange boligejerne vælger at vælge mid-20th århundrede moderne møbler, der fokuserer stort set fra 1930'erne - 1960'erne. Mens der stadig er en trend for 70'erne og 80'ernes perioder, bestemmer du også hvilke egenskaber du nyder, og som passer til din design stil. Møblerne i hver æra har deres andel af mønstre, farver, finish og popkultur appeal, der vil resonere med alle boligejer forskelligt.

Tag tegn fra arkitekturen i dit hjem til dit vintageinteriør

2. Vælg møbler, der passer til dit hjems arkitektur:

Mange husejere vælger møbler udefra, mens andre foretrækker at lade arkitekturen i deres hjem hjælpe med at bestemme deres møbler. Dette er perfekt til boliger, der elsker at efterligne strømlinede retro møbler til at modvirke ekspansive vinduer og visninger. Mange arkitekter i nyere tid var også møbeldesignere. Grav ind i historien for at finde ud af, om din yndlings arkitektoniske stil vil supplere dine møbler også!

3. Retro belysning til at belyse i stil:

Uanset om du elsker retro-metalbue-gulvlampen med den store lampeskærm, der var populær i 1970'erne, hvor du spændte alles stue, eller du foretrækker indførelsen af ​​aluminium i væg- og vedhængsmaterialer fra slutningen af ​​1960'erne - belysning var en integreret del af retro møbeldesign. Se til dine yndlingsbelysningsproducenter til belysning af reproduktioner til dit loft, vægge, gulv i enhver retro stil, der kan forestilles.

Ret retrobelysning med væg-, vedhængs- og loftbelysning

4. Spisestue køkkener, der gør dig til at mene

Køkkener er kommet langt i design i årenes løb, og retroapparater og vintagemøbler, der genskaber en scene fra din yndlingsfedtede skåldiner, er en vidunderlig og nostalgisk trend. 1950'ernes stil med familiedrengere med kontrastfarvekabiner, metalliske overflader og følelsen af ​​at hænge ud på det lokale naboskabsmiddag kan genskabes i dit køkken i dag. Andy Warhols popkunststykker med høj kontrastfarve i dine køkkenfliser, gulve, møbler blandet med rustfrit stål apparater eller pastelfarvede apparater vil gøre dit køkken synge.  

Bland moderne med retro-køkkenudstyr

5. Valg af tilbehør, der medfører retroappel

Har du bemærket de berygtede 60's inspirerede sunburst spejle er gracing væggene i dine seneste hjem interiør magasiner sammen med retro ure, eklektiske samlinger af tallerkener og mere? Hvis du ikke er sikker på, om du vil tage det fulde spring i en retro-inspireret indretning, eller hvis du foretrækker at holde det subtilt, så prøv at tilføje tilbehør i hele dit hjem. Vælg farverige vintage metal dåser for at tilføje nostalgi til et sidebord og prøv at shoppe dine yard salg og online håndværker samfund for vidunderlige retro tilbehør.

6. Tips til at overveje, når du dekorerer med autentiske retro møbler

Mange hjem møbler virksomheder har reproduktion linjer, der genskabe det nostalgiske og retro udseende, som vi alle elsker. Hvis du beslutter dig for at bruge autentiske periodemøbler fra garage salg, hånd-down-downs eller fra vintage butikker, skal du sikre dig, at du er sikker, når du maler, reparerer eller ændrer udseendet på gamle møbler. Især børns møbler kan have blybaseret maling, giftige lakker og kan også have beskyttelsesforanstaltninger, der ikke er på plads som moderne børnemøbler. Husk på, om du laver gamle møbler eller planlægger at købe børns krybbe, skiftende borde og andre ungdomsmøbler.

Tilbehør kan trække dine retro-interiører tilbage i en elsket by-gone æra

7. Retur tilbage til dagene i stueetagen i verandaen

Udendørs levende, især på verandaen var en livsstil for mange boligejere i løbet af midcentury år, og at bringe retro stil havemøbler til din veranda er en måde at genopleve de år. Metal- eller tunge gauge stålhave møbler i pastell nuancer eller livlige farvepaletter er perfekte til dit udendørs hjem. Tilføje en moderne appel med alle vejr sædepuder i sjove mønstre som blomster, striber eller polka dots for at bringe dagene med at drikke iskold læskedrikke fra en glasflaske med et halm på verandaen og se verden gå forbi!

Opret en udendørs retro stil veranda - Billede via: Sheila Rich Interiors

8. Høj kontrastfarver og tekstiler i dit retro soveværelse

Intet siger vintage ligesom høj kontrastfarver og tekstiler, især i dit soveværelse. 70'erne var en vidunderlig æra lava lamper, højspændingsudskrifter i fed og dynamisk form og orange, grøn, lilla, turkis og gul var favoritter blandt både hjemme og mode designere. Få en smag af retro styling ind i dit soveværelse med polstret hovedplade lavet af fløjl, velour og par accenter indretning med popper af farve i accent puder, shag tæppe og en blikende accent væg af farve! Hvilket soveværelse vil ikke se psykedelisk ud med disse parringer?

Polstret hovedgavl, farvepalet med høj kontrast og tilbehør til dit retro soveværelse

9. Find en farve eller et retroelement, der inspirerer resten af ​​dit design

Hvis du ikke har en bestemt æra af møbler, du elsker, skal du overveje at blive inspireret af din yndlingsfarve på apparat, sofa, lampe eller endda vægtekst. Du vil blive overrasket over, hvordan et helt rum kan trække inspiration fra selvstændig farve. Hvem ville ikke elske disse turkise apparater i deres retro køkken?

Lad farve være din retro inspiration til resten af ​​dit hjem

10. Søg inspiration fra popkulturen i din daglige verden

I de seneste år har der været en reemergence af retro tv, film, mode, bil og alle designindustri felter har set vintage charme. Hvis du er stumped på hvordan du vælger retro møbler og inspiration, surfe på internettet til dine foretrukne popkultur ikoner. Alle fra berømtheder til dagligdags mennesker bringer ud vintage fund og ændrer verden med dem. Vi vil gerne vide, hvad retro styling inspirerer dit vintagehjem!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar