10 iPhone apps til arkitekten i dig

Selvom vi lejlighedsvis har tendens til stadig at tegne arkitekter med en pen og papir og ikke mere, er virkeligheden, at teknologiske forbedringer har infiltreret stort set alle felter. For eksempel har vi her et udvalg af 10 apps som en arkitekt ville finde meget nyttigt. Nu kan du også bruge din iPhone på arbejde. Desuden behøver du ikke at være en professionel arkitekt til at udnytte disse apps. Du er velkommen til at prøve dem alle.

1. ColorSnap

Denne app er nyttig for os alle sammen, især når vi beslutter at renovere eller renovere vores hjem. Det er en app, der giver dig mulighed for at fange farven fra et billede eller den virkelige verden og derefter konvertere den til mal farve. På denne måde kan du personliggøre dit hjem med eget valg af farve og du kan være næsten sikker på, at der ikke vil være nogen som din. Opret din egen farvepalet, og del den på sociale medierportaler eller med dine venner.Found på iTunes.

2. CAD touchR2

Denne app er lidt mere specialiseret, og det er noget, som arkitekter, designere, ingeniører og tømrere ville finde meget nyttige. Det giver dig mulighed for at tegne gulvplaner, beregne perimetre og oprette diagrammer. Når din tegning er færdig, kan du dele den via e-mail.Found på iTunes.

3. Architects Formulator

Dette er en app oprettet specifikt til arkitekter. Den indeholder mere end 200 formler, som arkitekter bruger og har brug for. Nogle eksempler vi kan nævne er Akustik, Rumabsorption, Efterklangstidsmetriske eller Tidsfødder, Cantilever Vmax, Ensartede Load Tree Spans, Vægt af Fine Aggregate, Teglsten, der er brug for i 8, 12 eller 16 tommer væg, Design, Sæde Kapacitet Område. Du forventes ikke at huske alle disse formler af hjertet, og det er ikke engang nødvendigt at gøre det. Du har nu dem alle kun et tryk væk. Tilgængelig for 9,9 $.

4. Colorcoat Prisma®

En anden interessant app er denne. Det giver dig mulighed for at se eksempler farver og specifikationer af Colorcoat Prisma® farver og derefter bestille prøver. Du kan også tage et kig og nogle af de færdige bygninger, der brugte de samme farver og se, hvordan det endelige resultat ville være. Du kan også tjekke paletten på nye farver og læse casestudier. Denne app er gratis @ iTunes.

5. Arkitekt Envi Deluxe

MoreINSPIRATION
  • 10 Apps, der hjælper dig med at organisere i Smartphone Age
  • 7 tablet apps til indretningsarkitekten i dig
  • 10 Apps til hjælp til dine boligindretningsprojekter

Når du mangler inspiration, tag nogle fra dine idoler på marken. Denne app samler verdens berømte arkitekter og tilbyder billeder af høj kvalitet af deres bedste værker. Du finder også oplysninger om arkitekterne selv. Det er en god kilde til inspiration og information til arkitekter i formation eller for nogen af ​​jer. Tilgængelig for 3,99 $.

6. LEED Green Associate Flashcards

Som navnet på appen antyder, er det et uddannelsesværktøj, som kan hjælpe dig med at forberede dig til LEED Green Associate eksamen. Vær et skridt tættere på at beskytte vores planet og at designe miljøvenlige huse. Denne app hjælper dig ikke med at snyde, men studerer, og det er meget nyttigt for arkitekter. Få adgang til iTunes.

7. Bygninger App

Når du forsøger at forklare noget for nogen eller at give et konkret eksempel, er det nemmere at vise dem. Denne app indeholder en samling vigtige bygninger fra hele verden. Det er en hurtig reference vejledning, der giver dig mulighed for at finde den bygning, du leder efter om få sekunder. Forklarende bemærkninger og placeringen af ​​bygningen på kortet er også inkluderet. Kan fås gratis på iTunes.

8. Drawvis

Dette er et andet nyttigt værktøj til fagfolk. Det giver dig mulighed for at se tekniske tegninger i AutoCAD DXF format. Desuden kan du vedhæfte noter til dine tegninger. 1.3-versionen er opdateret, og det giver dig mulighed for at tilføje stemme-, billed- og video noter til dine tegninger også. Dette er en gratis app kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. På iTunes.

9. Design Observer Application

En anden interessant og nyttig app til professionelle arkitekter er denne. Det tilbyder nyheder på området, og det giver dig mulighed for at gennemse essays, rapporter, videoer eller specielle diasshows. Du kan også bruge nøglebilleder til at browse artikler / essays takket være den specielle "Mondrian" -visning. Appen er gratis. Tilgængelig på iTunes.

10. Globe Convert

Denne app hjælper dig med at holde dig fuldt organiseret, og det giver dig også mulighed for at konvertere enheder hurtigt og præcist. Det er nemmere end at få adgang til internettet hver gang du skal konvertere noget. Her har du alle enheder på ét sted. App'en er nem at bruge, og den er også meget flot. Den har integrerede konverterings- og beregningsfunktioner som område, hastighed, længde, bredde, strøm, tryk, temperatur osv. Desuden er det en helt gratis app. Tilgængelig på iTunes.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar