10 måder at bringe Tudor Architectural Detaljer til dit hjem

10 måder at bringe Tudor detaljer til dit hjem

Hvis du er fan af romantiske film, børns eventyr og arkitektur, der føles som om det er lige ud af din favorit roman, Tudor stil hjem er sandsynligvis indbegrebet af disse minder. Tudor arkitektoniske detaljer er ikke nødvendigvis fra Tudor Englands stil af bygninger i 16th århundrede. Når de fleste boligejere henviser til denne stil af arkitektur, henviser de til den stil, der blev populær i USA i nyere tid. Den 19th og 20th århundreder havde smukke eksempler på denne nik til middelalderlig engelsk arkitektur samt de detaljer, der gjorde hytter og århundredes palæer, hvad de er i dag. Hvis du vil bringe Tudor arkitektoniske detaljer i dit udvendige og indvendige hjem, er der nogle ideer.

Blanding og matchning af udvendige materialer

1. Bring den ikoniske bindingsværksstruktur til dit udvendige hjem

Måske er der ikke mere genkendelig detalje end Tudor-stilarkitekturens bindingsfacader. Bindingsvirksomheder henviser til træstrukturen, der forbliver udsat for det ydre og bliver fyldt, hvilket skaber en "falsk" ide om, hvad strukturen virkelig er lavet af. Uanset om det er sten, stuck eller træ, er denne feature hentet fra middelalderlige europæiske boliger, der præsenterede denne ikoniske stil. Brug kan efterligne denne stil ved at bruge træ eller eksponeret struktur på facaden af ​​dit hjem for at genskabe udseendet.

2. En række stejle gaveltoft skaber en "peberkagerhus" appel

Tudorhuse har alle en fælles arkitektonisk detalje - deres stejle takhøjde. Disse taggrænser opretter et sommerhus eller peberkvarts hjem æstetik, der er elsket af mange. Tudor arkitektoniske stil kan blande en eklektisk blanding af materiale facader til at producere en blanding af smukke curb appeal ideer til din arkitektoniske smag.

Moderne hjem låner Tudor stil påvirkninger

3. Cross Gable Roof Lines giver arkitektonisk appel fra flere facader

Udover de høje takhøjder med høj hældning tilbyder Tudor-stil boliger trækgarntagslinjer til ekstra højde og arkitektonisk appel fra det ydre og indvendige rum. Evnen til at se taglinier på hver sidehøjde er en godbid for mange boligejere, der elsker Tudors arkitektoniske detaljer.

4. Moderne Tudor Revival efterligner Tudor-dynastiet på 1500-tallet

På samme måde som mange amerikanske arkitektoniske stilarter gennemgået fra generationer, kaldes også middelalderlig genopretningsstil. Karakteriseret af de lange, smalle vinduer og små ruder, er Tudor Revival-stilen i moderne hjem ofte blandet med moderne klædning som mursten, flise og stucco til en moderne nikkelse til den gamle Tudor-stil.

Vågn dit udendørs hjem med enkle Tudor udvendige detaljer

5. Tudor arkitektoniske detaljer i din udendørs landskabspleje

Mens du måske kun tænker på Tudor stil detaljer på facaden af ​​dit hjem, skal du ikke glemme dine yderlige faciliteter såsom hegn, poolhuse og sten eller mursten gangbroer. Velbeklædte hække og buskure ofte linjer sten indkørsler og udendørs underholdende områder af Tudor hjem. Hvis du forsøger at bringe denne udendørs levende stil til dit hjem, prøv nogle af disse hårde og bløde scape ideer.

6. Medbring indvendige detaljer i dit hjem i Tudor-stil:

Når din udendørs hjem har Tudor ydre æstetik hvad med det indre af dit hjem? I begyndelsen af ​​1920'erne - 1940'erne i USA prydede Tudor style homes nogle af de mest palatiale ejendomme på tværs af New England og nordlige stater. Indvendige faciliteter såsom højt til loftet med udsatte tunge træbjælker, små vinduer og opmærksomhed på detaljer i træbearbejdning var afgørende. Kig efter disse mål, når du forsøger at indarbejde inspiration i dit Tudor-stil hjem.

Gotiske formbuer i kabinettet er almindelige i Tudor-stil design

7. Køkken detaljer med gamle verdens stil

Køkkenet i begyndelsen af ​​det nittende århundrede havde håndværksmæssige detaljer som skræddersyet kabinet med smedejern og træ som det primære valg af materialer. I moderne Tudor hjem mimic flere kabinetfabrikanter stilen af ​​disse kabinet detaljer med brugerdefinerede øer, smedejern belysning inventar. Den gotiske bue blev fladt og lavet til en mere rundet bue og blev en signaturform i mange Tudor-stil detaljer i hverdagskøkkener.

Smedejern detaljer til belysning og VVS inventar

8. Interiør Tudor-stil signaler til dit moderne hjem:

Hvis du overvejer at renovere et ældre Tudor-hjem eller bare som en appel af visse detaljer - her er et par detaljer, der omfatter:

  • Oriel vinduer er som flydende karre vinduer, der strækker sig forbi ansigtet af det ydre hjem.
  • Masser af vinduer til at tillade naturligt lys. Rektangulære vinduer med små litter og mullions var de mest almindelige.
  • Blyglasser har også brugt diamantform eller gridmønstre på dem til at holde trit med de geometriske symbolske former gennem hele Tudor-perioden design.

9. Tudor materialer til at indarbejde i dit hjem

Arkitektoniske materialer var en stor del af Tudors interiør og ydre.Naturmaterialer som sten, gips, egetræ, sten var blandt dem for ydersiden og metaller som kobber, smedejern og vægge blev ofte dækket af træ 2/3 af vejen op ad muren med gips over. Prøv at tilføje disse smukke finish i dit hjem for at føle varmen i Tudor-stilperioden i dit hjem.

Bring varme ind i dit hjem med naturlige overflader og rustikke gamle verdener

10. Tilføj varme til dit hjem med Tudor påvirkninger

Mindet om eventyrene, Tudor stil hjem afspejler en historisk periode hvor håndværk og kvalitet af bygningen var på dens højdepunkt. Fra udsatte tømmer loft bjælker til pejse med rustik sten omgiver, er der intet helt som et Tudor hjem! Brug disse 10 ideer til at bringe denne eftertragtede stil til dit hjem.

Freshome-læsere, hvad elsker du mest om Tudor-stilperioden?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar