Hvordan man laver træ accenter forskønne dit hjem

Har du nogensinde gået ind i et værelse og set hvordan trækronstøbning gør rummet til at føle sig mere grand og luksuriøst? Selv en simpel beadboard eller wood wainscoting kan omdanne dit værelse fra kedeligt til tiltalende på et øjeblik. Hvis du leder efter måder at forskønne dit rum på, kan tilføjelse af træ accenter tilføje en formalitet eller en nødvendig stil til dit hjem. Hvis du ønsker at købe eller sælge et hjem, kan træ accenter øge værdien til dit hjem og øge køberens appel over din konkurrence.

  • Kronestøbning og stole: Træbeklædning, der er placeret øverst på loftet eller øverst på møblerne, kaldes kronformning. Den kommer i forskellige profiler og bredder og kan traditionelt udsmykkes eller bruge enkle linjer. Stolskinner placeres typisk vandret langs væggen i en højde, som en stol ville gnide op mod væggen. På samme måde som kroneformning kommer stole i forskellige bredder og profiler. Stolskinner kan opdele væggen med farve eller teksturer.

  • Overgangsstykker mellem materialer: Den oprindelige hensigt med træbeklædning er at dække overgangen mellem forskellige materialer i dit hjem. Hvor gulvet og væggen mødes, anvendes base trim. Hvor en vindues- / dørkant mødes med væggen, anvendes en side træ trim. Afhængig af din boligindretningstilstand, skal du vælge en kombination af trimestykker for at lave en dominerende cornice på din pejsmantel eller et minimalt tyndt bordplade til en ren og enkel detalje. Overgangen mellem materialer bør ikke være hård, men i stedet bør dekoreres smukt med trim.
  • Udvendige træ detaljer: Træ detaljer på dit hjem bør ikke kun være forbeholdt interiøret! Træbeskyttelse er specielt smuk på ydersiden af ​​dit hjem, især når fine detaljer er blevet tilføjet. Traditionelle og historiske boliger er kendt for deres træbeklædning, og hvis du ejer et ældre hjem, er trædetaljering det, der gør dit hjem specielt. Hvis du tænker på at opgradere det ydre af dit hjem, overvej at tilføje træ skodder, trim, corbels, dentils og andre special trim stykker.

  • Kontrast trim med omgivelser: Mens der typisk anvendes hvid eller benfarvet trim på indersiden af ​​boliger, er naturlige træfletter og mørkere farvestykker en fantastisk måde at tilføre kontrast til dit værelse. Vælg en træfarvefarve, der passer godt sammen med dine møbler, trægulve og / eller dekorativt træ i dit rum. For et dynamisk tryk, tilføj mørkere trim til lyse vægge og lofter for at tilføje visuel interesse.

Træ trim stykker kommer i en række forskellige arter og karakterer. Tilføjelse af træ trim er et godt gør det selv projekt, der vil hjælpe dig med at få en ny forståelse for dit hjem, når du gennemfører. Overvej at få hjælp fra en snedker eller hjemmeforbedrer butik repræsentant for tips og tricks til at skære og installere træ trim på egen hånd. Få inspiration fra hjemmetidskrifter og se, hvordan dit hjem vil komme til live, og kan øge sin videresalgsværdi! Nu er det et win-win-scenario.

Freshome læsere fortæller os, om du har opgraderet dit hjem med træ trim stykker. Hvis ja, hvilke har givet dig det bedste bang for din buck? Vi vil gerne høre dine kommentarer!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar