Hvordan Beton kan forskønne dit hjem

For år siden blev beton betragtet som det utilitære byggemateriale til fortov, grundvægge og indkørsler. I dag kommer beton i en række farver, applikationer og anvendelser, og ser ikke ud som om det gjorde i år tidligere. Kreative anvendelser af beton kan bruges som din køkkenbord til dit badekar materiale! Beton kan formes til næsten enhver form, og det er relativt billigt at købe, sammenlignet med sten og granitmaterialer. Læs videre, jeg vil vædde på, at der er nogle anvendelser af beton, du ikke engang indså, eksisterede!

  • Beton gulve: Gulvbelægning, især i høj trafik kommercielle anvendelser er, hvad de fleste mennesker forbinder betongulve med. Boligbeton gulve kan farves, forsegles eller males enhver farve i regnbue for at skabe den perfekte farve til din ansøgning. Udsatte betongulve er almindelige nu i loft- og byhuse og forsegling af betonen med en klar finish gør betonen en smuk og industriel appel. Ætset betongulve fremstiller dekorative graveringsmønstre til et ikke-så-normalt betonggulv.

  • Køkken bordplader: En af de smukke fordele ved beton er, at den kan formes til næsten enhver form. Med form arbejde kan beton gøre fejende kurver og vinklede cantilevers. Køkken bordplader er ingen undtagelse til denne design kreativitet. Uanset om du kan lide de enkle linjer af naturlig beton eller du foretrækker farvet beton, er valgene ubegrænsede. For design ideer besøg en køkken designer, der har arbejdet med konkrete tællere til vejledning og inspiration ideer.

  • Beton på badeværelset: Ligesom køkkenet har badeværelset mulighed for høj design eller enkle linjer. Badekar, der engang bruges til kun at være fremstillet af støbejern eller porcelæn, begynder nu at bruge beton til enkel form. Moderne og minimalistiske badeværelser har taget højde for brugen af ​​konkrete badekar. Gennemse moderne interiører og tag inspiration fra hjemmetidskrifter. Mange bad og køkken designere vil have konkrete designere, de kan anbefale til ideer, herunder brugerdefinerede badekar!

  • Udvendige former: De fleste ultra moderne arkitektoniske boliger bruger beton til at formidle skarpe vinkler, fejende linjer og massive former. Beton er et af de få byggematerialer, der kan klare ændringerne i klimaændringer. Beton er blevet brugt i en lang række innovative produkter som lysemitterende beton. Denne beton gør det muligt at se lys og figurer gennem betonen! Denne type beton fungerer godt i boliger, der ønsker at formidle subtile design med let trickling gennem den 'porøse' overflade. Også ville se godt ud i gange, der deler et rum med en udvendig væg.

Beton i dit hjem kan forskønne dit rum med fed eller subtile detaljer. Start med dit hjem og tag dig ind i indretningen, når du tænker på muligheder. Beton er et materiale, der bør gennemtænkes i detaljer, fordi det kan være kommanderende i nærvær. Du vil aldrig se på konkrete det samme igen i dit hjem og hvem vil gerne !?

Freshome læser kan du lide beton i dit hjem? Har du nogle nifty måder at vise, som vi ikke har tænkt på? Forlad os dine forslag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar