21 Grå stue design ideer

At vælge et farve tema til stuen er et af de første skridt, når man redecorating. Selvom grå ikke er teknisk en farve, er det et godt valg for stort set alt. Det er også en meget fashionabel tone i disse dage. Der er også mange forskellige gråtoner, og du kan spille med det, når du udsmykker dit hjem.

En grå stue ville se både formelle og stilfulde. Det er en vanskelig farve, men det kan være meget smukt, når det kombineres med andre farver. Og fordi grå ikke er en meget dynamisk farve, skal du bruge nogle kontaktpunkter i dit værelse. For eksempel ville en zebra tæppe gøre en god tilføjelse til en grå stue design.

MoreINSPIRATION
  • 15 Røde stuer design ideer
  • 20 Blå stue design ideer
  • 15 Grønne stue design ideer

Stejlgrå kan hjælpe med at skabe en intim indretning til stuen. Du kan male væggene grå og hvis du vil gå endnu længere, kan du også male lofterne og gulvet i samme farve. Det ville være som et gråt lærred, som du kan færdiggøre med alle slags små dekorationer og detaljer. Hvis du vil tilføje nogle sjove og levende farver accenter, kan du altid bruge gardinerne, tæppet, lamperne, vedhænget, puderne eller kunstværket.

Hvad angår de forskellige farvekombinationer, der indbefatter grå, er lilla altid et godt valg. Rød, blå, brun eller gul er også gode muligheder for at tage hensyn til. Og da gråt kun er sort og hvidt, kan du også bruge det med den klassiske sort og hvid og måske med nogle subtile røde røre. Selvom grå er en farve med karakter, anses den stadig for at være en neutral, så en komplementær tone er altid velkommen. For at undgå et kedeligt interiør kan du prøve at spille med teksturer og mønstre.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar