25 Cool Tent Design Idéer til Kids Room

Børn elsker telte og ikke nødvendigvis når man alle går på camping. De elsker bare at have et rum, som de kan krybe ind i, og hvor de kan føle sig alene. Jeg kan huske, da jeg var lille, at jeg plejede at lave et telt ud af et sofabord og et tæppe. Jeg ville gå ind og lege med mine legetøj eller bare sidde der og vide, at ingen andre kan se mig.

Så hvad vi forsøger at sige er, at telte er meget sjove for børn, og de ville helt sikkert elske at have på deres værelse eller legerum. Det behøver ikke at være et telt som dem, du bruger, når du går på camping. Faktisk er det bedst, hvis det ikke er fordi de ikke lader luften cirkulere. Du kan selv lave telt og måske endda med hjælp fra dine børn. Det skulle være bare en symbolsk struktur. Pyramideformede telte er det nemmeste at lave.

MoreINSPIRATION
  • Hvordan du kan dekorere de tomme hjørner i dit hjem - 15 kølige ideer
  • Sleep And Play - 25 Amazing Loft Design Idéer For Kids
  • Nogle farverige og sjove design ideer til børnenes værelse

Du kan vælge et telt, der er farverigt eller det har et venligt design, og du kan sætte det op i et hjørne af rummet eller ved sengen. Sæt et tæppe inde på gulvet, så det er hyggeligt og varmt. Du kan også lægge nogle puder, hvis dit barn beslutter at tage en lur indeni. Telte er meget hyggelige og børn føler sig trygge i dem. Det er et eget rum og de kan gemme sig derinde og være behagelige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar