36e8 italiensk køkken med retro nuancer

Dette er ikke et mærkeligt køkken som hører navn 36e8. Det er kun et futuristisk italiensk køkken med Retro Shades designet af Daniele Lago. Køkkenet er designet i typisk italiensk stil med masser af lyse nuancer, masser af glansede finish og alligevel meget moderne og minimalistisk tilgang til hylderne og pladsen. The 36e8 er et rummeligt og moderne køkken, jeg kan godt lide det meget.

Som du kan se fra disse billeder, hvis dit køkken er stort nok, kan du gøre det til et meget behageligt område, ikke bare til madlavning, men også for at tilbringe tid sammen med hele familien. Møblernes farve er fantastisk, da det kombinerer toner af forår farver som grøn med brun-orange nuancer, der er specifikke for efteråret og også med hvid. Så vi har en blanding af årstider, men som kombineres på en meget inspireret måde for at foreslå perfekt harmoni. Match møblerne med et tykt grønt tæppe, og du vil få det perfekte legeplads for dit barn, der venter på sin mor til at afslutte middagen.

MoreINSPIRATION
  • Italiensk Kube Moderne Køkken af ​​Bravo
  • Lago byder på lysere farveindstillinger til det moderne køkken
  • Bløde, smukke sorbet nuancer

Alt er perfekt organiseret og pænt, meget nemt at bruge og praktisk, men også meget flot. Alle disse funktioner gør dette italienske køkken til et værdifuldt aktiv for ethvert hjem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar