5 + 1 ejerlejlighed i Linnéstaden med moderne tilbehør

Denne stilfulde lejlighed har lige den rigtige mængde farve i den. Det er en smuk ejerlejlighed beliggende i Linnéstaden, der dækker en overflade på 136 kvadratmeter. Det har i alt 6 værelser og ligger på første sal i en fem-etagers bygning. Lejligheden er i øjeblikket til rådighed for køb til en pris af 5,45 millioner SEK.

Det er en rigtig smuk lejlighed. Det har et moderne indretning og et nyligt renoveret køkken, badeværelse og gæstebad. Lejligheden kan rumme op til tre soveværelser og ville gøre et smukt hjem til en lille familie. Det har et meget charmerende interiør, og det har gavn af Gøteborgs mest ønskede adresser.

MoreINSPIRATION
  • Moderne ejerlejlighed i Vasastan med fire værelser
  • Renoveret 3-værelses lejlighed i Linnéstaden med svensk smag
  • Indbydende lejlighed i Linnéstaden med en smuk balkon

Lejligheden har en smuk sal med flere bevarede elementer som lister og stengulve. Så kommer du til biblioteket / spisestuen. Dette er en udvidelse af hallen og den har en åben pejs i et hjørne. Det har massive egetræsgulve og hvide vægge. Stuen er rummelig og har store vinduer med panoramaudsigt over byen. Det har dybe vinduesnicher, stucco, et loftsro og egetræsparket af gulvet.

Der er også et stort soveværelse, der også kan sagsøges som stue / opholdsstue. Det kan også omdannes til et kontor eller gæsteværelse. Det bruges i øjeblikket som et studie / syrum. Det har to store vinduer i to retninger, hvide vægge og eg parketgulve. Det andet soveværelse er også rummeligt og har potentialet til at blive brugt som opholdsstue, gæsteværelse og alle mulighederne ovenfor. Der er et tredje soveværelse, der i øjeblikket bruges som børnerum. Det har fyrretræer og hvide vægge. Samlet set er lejligheden smuk, luftig og frisk og med lige den rigtige mængde farve. Det ville gøre en dejlig familie hjem. Placeringen er også stor. {Fundet på alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar