Livi Livens Up Potplanter med vertikale hængende haver

Livi, "en alsidig plante til næsten enhver lodret overflade", genopfatter, hvordan vi indarbejder planter i vores liv. I stedet for at forlade støvede potteplanter til ufrekvente hjørner skaber Livi en lodret hængende have. Urter kan holdes tæt på hånden på køleskabsdøren eller køkkenvinduet. Kontorvinduer kan lyses op med sjove nye farver. Ved at bruge lodret rum kan planter indarbejdes i din boligindretning på nye og interessante måder.

Enkel at bruge, planterne kan enten plantes direkte ind i Livi eller med en lille krukke i kroppen. Hver Livi kommer med en pipette til at plante vandet. Overskydende vand dræner gennem bunden af ​​gryden i bunden af ​​Livi.

Livi er et projekt fra flere San Francisco-baserede arkitekter. Det endelige produkt blev oprettet efter samarbejdet med flere designere og producenter. Livi gennemgik flere omhyggelige designprocesser for at finde det rigtige menneskelige centriske design: 32 forskellige prototyper blev oprettet, og derefter testet brugeren før det endelige design var sikkert. Målet om 25.500 på Kickstarter var fuldt finansieret tidligere i denne måned.

Livis er baseret på organiske figurer, der findes i naturen og skabt af 100% genanvendt materiale. De gør deres klatring ved hjælp af mikro-suge puder. Fremstillet af et innovativt nanoteknologimateriale, vil de klæbe til stort set enhver vertikal overflade uden at efterlade en rest. Mikrosugeklapperne er let genanvendelige, hvis den nye overflade rengøres og tilberedes korrekt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar