En nybegynder guide til brug af antikviteter i dit hjem

I de senere år har vi oplevet den stigende tendens for alle ting i vintage, og ikke kun i interiører. Vores forbrugersamfund, som engang søgte de mest moderne, spændende og eksklusive designs til hjemmet, har taget et skridt tilbage i tiden, og genstande, der engang var så eftertragtede, deler nu kalklyset med en ældre, mere erfaren og mere moden version af sig selv ...antikviteter! Ønsket om at eje de nyeste, skinneste stykker til vores hjem har givet plads til et behov for at fylde vores hjem med unikke stykker, der har en historie at fortælle, og som har stået tidstesten.

Måske er denne mentalitetsforandring sket på grund af den økonomiske krise. Da flere mennesker har mindre disponibel indkomst, er de mindre tilbøjelige til at bruge det lille, de har på genstande, der er blevet synonymt med vores kaste væk kultur. I stedet ser de til fortiden, en tid, hvor ting blev lavet til at vare, holdbare og havde en reel værdi, som blev værdsat gennem generationerne. Vores nye fundet kærlighed til antikviteter er let at forstå, men som mange af os bor nu i moderne hjem er spørgsmålet, hvordan man indarbejder disse arvestykker og genstande sømløst ind i vores indretningsordninger. Og hvor er de bedste steder at shoppe til antikviteter?

For at finde ud af Freshome konsulteret en ekspert på området. Toma Clark Haines, aka The Antiques Diva, er en amerikansk expat bor i Berlin og Chief Executive Diva fra hendes firma, der tilbyder tilpassede antikke købsture til både turister og handel (antikvitetshandlere og designere). Ture dækker 8 lande - Frankrig, England, Belgien, Italien, Sverige, Danmark, Holland og Tyskland - tilbyder alt fra en 1 dags tur til en fuld på 14 dags dagsorden. Turene ledes af 8 Diva Guides, der hjælper med at købe antikviteter, forhandle priser, oversætte til lokale dialekter og samarbejde med internationale afskibere for at hjælpe kunderne med at få deres indkøb hjem.

Hvad er dit foretrukne europæiske sted at shoppe for antikviteter og hvorfor?

Det er som at spørge en mor om at vælge deres yndlingsbarn. Hvert land tilbyder unikke antiquing muligheder. Frankrig er mekkaet for antikke shoppere; Paris og Provence tilbyder det bedste udvalg af antikviteter overalt i verden og er de mest fantastiske steder at shoppe.

Men de bedste priser kan nogle gange findes uden for Frankrig. Du kan ofte finde smukke franske antikviteter i England og ofte til bedre priser end i Frankrig. England har en varieret og eklektisk opgørelse med måske det bredeste udvalg af antikviteter overalt i verden.

Hvis jeg handler på prispoint, vil jeg have Belgien - lille Belgien er som Europas trinbarn alle har tendens til at glemme ... og i min arsenal hvor man skal stoppe, shoppe og smide nogle dej på antikviteter er det en af ​​mine bedst bevarede hemmeligheder.

Mamma Mia ... hvordan kunne jeg glemme Italien! Alt er smukt i Italien - og det de er rigtig gode på er design ..., der går forud for trends. Siden Florentinerne fødte renæssancen har italienerne haft indflydelse på vores måde - stilfuldt - rundt om i verden.

Hvilke råd vil du give til alle, der er nye til at shoppe for antikviteter, og hvem søger bag en antikvitetshandel?

Hvis du vil have en god handel, er det vigtigt at komme væk fra den slagne vej. Store markeder og messer og populære destinationer som Paris eller London vil give det bedste pre-choreographed udvalg af inventar i en chic lokalitet ... men købere, der søger efter gode tilbud, skal gå dybere ind i landet og investere lidt tid i processen. Når jeg besøger et nyt land, ser jeg på kort og finder landområderne, der er ukendte for mig, og jeg begynder at gå i gang med antikviteter og loppemarkedscenen for dette område. Når du er i området, skal du spørge alle, du møder, hvor de skal hen og hvad de skal købe. Dette sidste punkt kan virke indlysende, men hvis du ønsker et godt køb, så spørg om en rabat. Dette er den vigtigste livslære jeg kan dele ... hvis du vil have noget, så spørg efter det.

Hvor er de bedste steder at besøge på jakt efter antikviteter til dit hjem?

Jeg er en loppemarked junkie. Jeg elsker loppemarkeder for det sociale aspekt, gadefoder og folk, der ser så meget som jeg elsker dem til vintagefundene. Men for at dekorere dit hjem, vil jeg sige den bedste uddannelse og kontaktliste du kan finde ville være på en antikvitetsforretning som London eller Baths Decorative Antiques Fair. Du møder de bedste dekorative leverandører på kortest tid og finder crème de la crème i en lokalitet.

Hvad vil du sige til de mennesker, der har et moderne indretningsdesign og tror, ​​at antikviteter ikke rigtig passer ind?

Moderne dekoratører er min drømsklient. Ligesom i kærlighed tiltrækker modsætninger. Tag to modstridende kræfter og læg dem sammen og baby, du har kemi. Mit kontor til The Antiques Diva & Co hovedkvarter er et godt eksempel på blanding af moderne og antikke. Jeg har et hvidt glas Ikea bord som et skrivebord - skarpe og moderne, rene linjer, ingen udsmykninger - og så sidder jeg sammen med de rene linjer med de mest over-the-top, ubehagelige turkis fløjl barok forgylte stole, jeg kunne finde. Resultatet? Magi.Anti-Diva® & Co-reglen om design er, at hvert rum skal have et stykke, der har historie, fortæller en historie fra fortiden, om det er et stykke passeret ned gennem din familie eller et stykke, du tog op med ferie i Paris.

Du mener, at dit hjem skal indsamles, ikke dekoreret. Hvad mener du med det?

Vores hjem skal fortælle en historie - hvor vi har været og hvor vi skal hen - og hvad bevæger os.

Når du bruger antikviteter i dit hjem, hvad skal du huske på, når du blander stykker fra forskellige tidspunkter og stilarter?

Den mest kedelige ting du kan gøre i dit hjem er at dekorere alt i en stil; om du har købt en hel stue gulvmodel på Ikea eller købt den dyreste Art Deco samling penge kan købe. Sort er livets krydderi og laver dit hjem med forskellige perioder, og prislapper skaber et hyggeligt, komfortabelt hjem. Ligesom hvis du var kontrasterende farver fra modsatte sider af farvehjulet, blandede dyrebare og poppunkere et rum på måder, som alle en echelon aldrig kunne gøre alene.

Hvis du ikke er en kunstner, men en videnskabsmand, tilgang til at blande antikke perioder og stilarter som om det var Newtons 3rd bevægelseslov: for hver handling er der en lige og modsat reaktion. Sæt en glitrende barok stol med buede linjer og masser af bling overfor et imperium kommode til kontrast med mørke skove og slanke linjer. Hvis rummet er fyldt med sorte lakeret stykker, skal du tilføje en lille yin til yang ved at tilføje et moderne Eames Side Shell Chair fra midten af ​​århundredet.

[Billeder 1, 3, 7 og 8 med lov af Laila McCubbin Jones]

Freshome vil gerne takke Toma Clark Haines for at tage tid til at dele hendes værdifulde råd og indsigt i antikkenes verden. Vi vil gerne vide, hvordan du bruger antikviteter i dit hjem og hvor du kan lide at shoppe for dem, så lad os vide det.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar