A Childhood Touch af Tereasa & Davids opvoksede træhus

Der er et øjeblik, hvor hvert barn elsker at have et træhus. Her kan han skjule alle sine hemmeligheder og føle sig godt tilpas, hvis han gerne vil undslippe de støjende omgivelser fra tid til anden. Et træhus kan repræsentere et godt tilflugtssted, hvor du kan holde alle dine værdifulde ting, en vidunderlig legeplads, hvor du også kan invitere dine venner og en oase hvor du kan slappe af og måske læse din yndlingsbog af eventyr.

Absolut husker du alle disse ting, og selv om du er voksen nu kan du tjekke dette dejlige opgroede træhus, der tilhører Tereasa og David. Træhuset ligger i Camp Wandawega, Elkhorn, Wisconsin, og det blev bygget i 2011. Det repræsenterer arbejdet i et helt team af venner, der har bidraget til bygningen og blev betegnet "Tom's Tree House" som hilsen til Tereasa's far.

MoreINSPIRATION
  • Træhus lavet af genvundet materiale i Canada
  • Mærkelig Banyan Tree House Café i Japan
  • The King of Frogs træhus

Dette træhus med voksen størrelse har tre niveauer, et dæk, et stort opholdsstue og et øvre niveau med to sovende lofts. De vigtigste materialer, der anvendes til denne konstruktion og dets interiør, er de fleste af dem genanvendte materialer. Et attraktionspunkt er repræsenteret af antlerlysekronen lavet af skure.

Eksemplerne kan fortsætte med Mason-krukken lamperne, vintage væg sconce, rattan sofaen, de antikke bøger, sofabordet eller retro ottomaner. Resultatet er et fantastisk træhus, som altid vil inspirere dig varm, komfort og en eventyrånd. Her vil du huske alle disse barndomsmomenter og tilbringe nogle fantastiske øjeblikke ved siden af ​​dine venner, mens du kan dele alle de dejlige minder. {Fundet på apartmenttherapy}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar