En renoveret Knaus Passat kaldet Hugo

Nogle mennesker kan lide at være på farten, selv når de er hjemme. De nyder ikke at skulle leve for evigt i samme sammenhæng og være fri til at vælge en ny placering, når de vil. Catherine Hug og hendes mand er ejerne af denne Knaus Passat fra 1976. De kaldte det Hugo, og de gjorde det til deres hjem. For nylig blev Hugo renoveret og fik et nyt udseende.

Renoveringen blev gennemført i 3 uger. Det kostede ejerne om den samme pris, de oprindeligt betalte, da de købte Hugo. Lad os se de trin, de tog, da de renoverede deres usædvanlige hjem. For det første kastede de alt ud. Den eneste tilbageværende var de originale træmøbler, som Hugo kom med. Gulvene måtte ændres og væggene havde brug for noget nyt tapet. Hvad der oprindeligt var en rund plads med et bord i midten blev en dobbeltseng med en original lampe over den, der var lavet af en gammel kloden.

MoreINSPIRATION
  • DS-164 Sofa af Hugo de Ruiter
  • Tablet Coffee Table af Hugo de Ruiter
  • Et 1920'ers renoveret hjem med turkis accenter af Garry Mertins

Køkkenet fik en ny pendellampe, og bordet forblev det samme, men blev malet hvidt. Gardinerne blev erstattet af hvide persienner til et mere rummeligt udseende. Denne gang gik ejerne med en lysere indretning. Det hjælper med at skabe indtryk af et større rum, og det ser også frisk og afslappet ud. At bo i en campingvogn kan virke som en ubelejlig for nogle mennesker, men det er et eventyrligt alternativ, og det giver dig mulighed for at prøve dristige ideer med hensyn til indretning, som du måske ikke tør bruge i en lejlighed.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar