Fantastisk ProtoHaus tømmer trailer hjem

Jeg har altid drømt om et trailerhjem, og jeg tror, ​​at vi alle gør det på et bestemt tidspunkt i vores liv ... Hvem ønsker ikke at rejse med hjemmet komfort? ProtoHaus er et fantastisk trævognhjem, en træramme eller et "stokbygget" hus baseret på ideerne om bæredygtighed, funktionalitet og æstetik på samme tid. Lavet af genbrugsmaterialer, blev det transportable hus på billedet bygget på en trailer seng bedømt til at modstå 14.000 pund.

Ikke alene ser det godt ud, men det har også integrerede separate friske, grå og sorte vand systemer, der muliggør fjern fjernelse og bortskaffelse af affald, og samtidig giver solenergi og vindsystem strømmen mulighed for at være slukket. Interiøret er naturligvis ikke for stort, men det har alt du måske tænker på og endnu mere, en stor indbydende seng, et åbent køkken, et bord, som også kan tjene til et skrivebord og alle slags objekter, der er nødvendige, når du rejser.

MoreINSPIRATION
  • Trailer wrap projekt af Michael Hughs
  • The Tiny Tack House - et træbyggeri bygget på en trailer
  • Den restaurerede Airstream Flying Cloud Travel Trailer

På trods af det faktum, at dette flytende hus ikke er stort, det er behageligt nok og har det hele, det giver dig friheden til at udføre dine drømme, at gå hvor dit hjerte ønsker, så længe du vil have og nyde alt rundt. Det er ikke den slags fast bolig, men det er absolut ideelt til at rejse! Jeg vil bestemt gerne have et sådant hus i det mindste et stykke tid og at rejse overalt! Gør du ikke

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar