En lejlighed i Brasilien defineret af luksus og eklekticisme

Eklektisk interiørdesign er meget populært. De er et meget godt valg, når klienten heller ikke har en klar ide om hvad han eller hun vil eller når præferencerne ikke kan være tilbageholdende for en enkelt stil. I de fleste tilfælde har et eklektisk interiør en kombination af gamle og nye elementer, og det er en slags overgang fra vintage til moderne. I tilfælde af denne lejlighed er kombinationen mellem luksuriøse og enkle elementer.

Lejligheden er beliggende i Brasilien, og den er designet af arkitekt Henrique Steyer fra Albus Design. Klienterne var et ungt par, der nyder rejser og har været rundt om i verden. De ønskede, at deres hjem afspejler det, og de ønskede at indarbejde flere indflydelser i indretningen. De ønskede, at mange kulturelle referencer skulle medtages i indretningen, og de ønskede ikke at have noget at gøre med tendenser og andre lignende elementer.

MoreINSPIRATION
  • Lejlighed i Zelenograd Defineret Af Kontrast Og En Raffineret Balance
  • Skandinaviske og luksuriøse stiler Lejlighed Indretning
  • 145 kvadratmeter lejlighed indretning i Brasilien

På trods af at der er så mange indflydelser og forskellige stilarter kombineret her, har lejligheden stadig et harmonisk og sammenhængende interiør. Det skyldes flere faktorer, blandt hvilke vi kan nævne brugen af ​​farve, den måde, som accent og kontaktpunkter spredes i hele lejligheden og den eklekticisme, der kan ses overalt, hvor du ser ud.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar