Lejlighed i Torino, Italien

Her er en lejlighed i centrum af Torino, Italien præget af vibrationer af grå, blå og olie på væggene. Torino-lejligheden med nogle originale elementer som: Vinduer, døre og dørhåndtag er fremhævet af ren hvid, mens farvelyset medfølger, definerer rummets karakter, i en gradation af blåtoner på skalaen.

Det generelle design af lejligheden er forholdsvis simpelt og elegant. Men der er de små detaljer, der gør det ser rodet og uorganiseret ud. Det ser ud til, at der er for meget på gang. Og jeg ved ikke, hvad billedet over skrivebordet ønsker at overføre, men det er ikke det mest tiltalende syn, du kan komme over dit skrivebord. Jeg vil ikke se det hver gang jeg kigger op.

MoreINSPIRATION
  • Slående lejlighed i Cuneo, Italien
  • Moderne stil og miljøvenlig lejlighed i Nicosia, Italien
  • Stilfuld lejlighed i Italien på grænsen mellem naturlige og kunstige

Når du analyserer hver funktion og møbeldel, ser de alle godt ud og smukke som enkeltpersoner. Men når du ser dem sat sammen, er det ikke det samme smukke billede. Det ser ud til, at der ikke har været for meget opmærksomhed på detaljerne. Det er nemt at bare vælge de varer, du kan lide fra butikken, men når du udsmykker et hjem er det vigtigt at huske hele billedet og det faktum, at det hele skal se ensartet ud. {Found on atasa}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar